het kamertje van

Het kamertje van Lenn

We hebben een nieuwe rubriek op Voor Mama’s Door Mama’s; ‘Het kamertje van’. Hierin laten lezers hun baby- of kinderkamer zien en het leek me leuk om zelf het spits af te bijten. Vandaag laat ik het kamertje van Lenn zien. Op mijn andere blog liet ik al eens een room tour zien toen ik nog zwanger was, maar inmiddels ziet het kamertje er wel een beetje anders uit.

ledikantje

De meubeltjes in Lenns kamer zijn van Nomi geweest, en we hebben ze tweedehands gekocht. Ik heb geen idee van welk merk het is.

little dutch

Boven het bedje hangen deze twee posters van Little Dutch. Tijdens mijn zwangerschap was ik eigenlijk op zoek naar iets anders, maar ik kon niet helemaal vinden wat ik zocht. Daarom heb ik deze opgehangen, in eerste instantie tijdelijk. Maar inmiddels hangen ze er al ruim 6 maanden en ik vind het best leuk staan.

koffertje naam

Op de kast staat een koffertje die we als kraamcadeau kregen, wat boekjes en knuffels. Het is een beetje een rommeltje op dit moment, maar ik moet nog steeds bedenken hoe ik dit wat gezelliger kan maken.

Op de commode staan de standaard dingetjes; verzorgingsproducten, luiers, billendoekjes en natuurlijk een aankleedkussen.

wasbare luiers

Op het plankje boven de commode staan wat knuffeltjes, een houten kroontje en een schilderijtje die gebaseerd is op Lenns geboortekaartje. Sinds we wasbare luiers gebruiken is het plankje een beetje vol, maar met al die printjes vind ik het ook best leuk staan.

jongenskleertjes

En als laatste de binnenkant van de kast, met Lenns shirtjes. Dit is maat 68 en 74, en ik moet toegeven dat dit lang niet alles is, want er zit ook flink wat in de was.

Vind jij het leuk om jouw baby- of kinderkamer te laten zien op Voor Mama’s Door Mama’s? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.