babykamer zeegroen

Het kamertje van Boaz

Ik word er iedere keer weer blij van als ik foto’s van een mooie babykamer in mijn inbox zie. Natuurlijk vind ik het sowieso heel leuk dat mensen de moeite nemen om foto’s te maken en er een stukje tekst bij te typen, maar daarnaast zijn het ook echt allemaal hele mooie kamertjes! Zo ook die van Boaz. Zijn moeder Berdien vertelt erover.

Door Berdien;

babykamer zeegroen

Dit is het kamertje van Boaz. In eerste instantie wilde wij niet weten of we een jongetje of meisje verwachtten, maar uiteindelijk hebben we er toch voor gekozen om het wel te weten voor de geboorte. Inmiddels had manlief alle muren al grijs geverfd (nesteldrang!). Wij kozen daarnaast voor de kleuren zeegroen en okergeel op Boaz zijn kamer.

babykamer vlaggenlijn

De babykamer kochten wij op marktplaats voor een prikkie. Het is een heel mooi, net kamertje en we zijn er super blij mee. De plank boven de commode maakten wij zelf van steigerhouten planken, net als de vlaggenlijn onder de plank. Het aankleedkussenhoes heeft mijn moeder gemaakt.

you are so loved

En hier slaapt onze kleine man dan. De muziekmobiel en het lakentje zijn ook door mijn moeder gemaakt (handig zo’n moeder!).

kastje kwantum

Dit kastje kocht ik bij de Kwantum. We hadden allemaal witte meubeltjes en ik wilde wat meer hout in zijn kamertje, zodat het wat warmer zou ogen. In het kastje staan allemaal cadeautjes die wij hebben gekregen.

oldtimers

De foto’s in de lijstjes heb ik in mijn verlof heerlijk zitten knutselen.

schommelstoel

Deze schommelstoel was voordat Boaz geboren werd al mijn favoriete plekje in zijn kamertje. Nu zitten we er nog regelmatig met Boaz in om hem in slaap te schommelen of om een verhaaltje voor het slapen gaan te lezen.

Wil jij ook je baby- of kinderkamer laten zien? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.