voedingsbh zeeman

Tip; voedingsbh’s van de Zeeman

Laatst was ik bij de Zeeman en dankzij mijn lieve peuter die een felroze bh uit een rek aan het trekken was, zag ik dat ze daar voedingsbh’s verkopen. Ik was wel toe aan een nieuwe en meestal koop ik ze bij Prénatal, maar daar was ik al een tijdje niet meer geweest. Bij Zeeman kost een voedingsbh maar € 5,99, en ik besloot er eentje mee te nemen.

Voedingsbh’s van Zeeman

Ik vond de omvang vrij klein lijken, dus ik nam een maatje groter mee. Thuis vergeleek ik hem met een bh van Prénatal en ze lijken echt veel op elkaar. Ik paste hem meteen even en het was goed dat ik een maatje groter mee had genomen, want deze zit perfect!

De bh heeft geen beugels en wel voorgevormde cups, precies waar ik naar op zoek was. Verder zit er een voedingsherinnering aan (een stukje stof die je aan de bandjes vast kunt maken), zodat je weet aan welke kant je voor het laatst gevoed hebt. Handig voor in het begin, maar zelf gebruik ik het niet meer. Ik vergat namelijk telkens of ik dat dingetje wel verwisseld had, dus toen had het weinig zin.

Wassen

Nu ik dit artikel aan het typen ben, zie ik pas staan dat de bh met de hand gewassen moet worden. Je snapt het al; dat heb ik dus niet gedaan. Ik heb de bh op 30 graden gewassen en dat ging prima (ik weet natuurlijk niet of dat bij anderen ook goed gaat).

Ik vind deze voedingsbh dus echt een aanrader, en ik denk dat ik binnenkort nog even naar de Zeeman ga om er nog eentje te halen!

Een reactie

  1. ja ik zag m in de folder! echt een koopje! ik heb er 2 van een duur merk en 2 van de lidl, daar hadden ze laatst ook voedingsbh’s 2 voor 10 euro! al vind ik die duurdere echt heerlijk zitten en die van lidl toch wel erg slapjes… deze van zeeman ziet er goed uit, misschien dat ik er daar ook wel eentje van ga halen! (ps ik doe al mijn bh’s altijd gewoon in de wasmachine terwijl ze eigenlijk op handwas moeten, dat gaat prima zolang je bij voorgevormde bh’s de centrifuge maar laag zet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.