hilarische acties

Hilarische acties tijdens de zwangerschap

Door Laurie – Zooo! Wat een radiostilte rondom mij! Sorry daarvoor. Weer in ritme komen met een pasgeboren baby kost toch net iets meer moeite en energie. Jax is nu 5 weken en overdag een makkelijk mannetje. Maar wel net als Vinz een nachtbraker. Gelukkig zijn ze al goed op elkaar ingespeeld en lossen ze elkaar netjes af ’s nachts. Hahaha, stelletje boeven! (Vind ik ’s nachts niet zo grappig hoor.) Dus toen Vinz vanmorgen voor de vijfde keer huilend aan Emiel’s been hing (om 9 uur ’s ochtends), hebben we toch maar dankbaar het aanbod van opa en oma aangenomen om hem daar een nachtje te laten logeren. Meneer vindt dat gelukkig geen enkel probleem, dus op naar opa en oma met zijn rugzakje en een palmboom op zijn kop. (Papa’s creatie, die voor een kuif door moest gaan…) En gezien meneer al zo link was durfde ik me er met de pot gel niet meer aan te wagen… Dus.. Wat een gezelligheid weer hahaha! Maar goed, nu heb ik eindelijk even tijd voor een blogje!

Zwangerschapsdementie

Een van de dingen waar ik tijdens mijn zwangerschappen erg veel last van had, is zwangerschapsdementie. Man.. wat had ik soms acties! Ik weet nog dat een vriend van mij langs kwam aan het einde van mijn zwangerschap en we de hele middag op zoek zijn geweest naar mijn telefoon. We hoorden hem zachtjes afgaan op de trilstand, maar op de plek waar het geluid vandaan kwam lag hij niet. Ik wist zeker dat hij in de kamer lag, want ik had hem vlak daarvoor nog gehad. We hebben  echt overal gezocht en zelfs wel drie keer de hele bank nog over hoop gehaald. Alle kussens eruit.. (en ik heb een grote hoekbank met veel kussens!) Uiteindelijk heb ik het maar even laten varen en ben ik eten gaan koken. Na het eten bracht Emiel Vinz naar boven om te gaan douchen en wat denk je.. Ligt mijn telefoon gewoon op het muurtje van de overloop. Helemaal vergeten dat ik ’s middags nog boven was geweest. Het muurtje waarop hij lag, loopt over in de muur van de kamer. Dus blijkbaar kwamen de trillingen via de muur in de kamer hahaha…

Nu gaat dat vergeetachtige natuurlijk niet in een keer over, maar als het goed is gaan we nu weer de goede kant op. Bijkomend voordeel? Gelukkig ben ik niet de enige en levert het hilarische taferelen op!

Acties van andere zwangere vrouwen;

L: Ik liep met mijn dikke buik van 34 weken en een schreeuwend kind op de arm. In de drukte nam ik de afstandsbediening van de tv mee naar boven en probeerde daarmee de lamp in onze slaapkamer uit te doen. Ik heb wel 10 keer gedrukt, snapte niet waarom het niet lukte..

T: De hele middag heb ik er naar gezocht, maar uiteindelijk vond ik mijn portemonnee terug in de voorraadkast..

J: Ik had de Airfryer aangedaan. Na het opwarmen ben ik vergeten er wat in te doen, maar heb wel de hele tijd zitten wachten tot het eten klaar was.. Tot slot zat er eindelijk wat in, maar stond hij op de verkeerde temperatuur.. Hmm, do I need to say more?

A: Ik heb de deur op slot gedraaid, terwijl mijn man gewoon thuis was. Ik was ook echt oprecht verbaas dat ‘hij’ de deur op slot had gedaan toen ik weer thuis kwam. We kregen er zelfs een discussie over! Toen hebben we de beelden van de buitencamera maar terug gekeken… Yeah, it was me…

N: Ik stond in de supermarkt zonder portemonnee. Alles lag al op de band..

A: Ik kon het met mijn dikke buik redden mijn string niet alleen binnenste buiten, maar ook nog eens achterste voren aan te doen…

R: Proberen de brievenbus te legen met de sleutel van de schuur. Het duurde in de vrieskou maar een minuut of 5 voor ik het door had..

L: Ik had me helemaal opgetut en klaar gemaakt om ’s avonds op visite te gaan. Kom ik beneden, zegt mijn man: Schat, dat is volgende week….

C: Koken, erbij weg lopen en compleet vergeten dat ik aan het koken was… #levensgevaarlijk

N: Mijn vader was bij ons om de gordijnen in de babykamer op te hangen. Ik was vergeten dat hij er was, dus toen ik boodschappen ging doen draaide ik de deur op slot. Op het eind van de straat belde hij, dat ik hem had opgesloten. Vervolgens bedacht hij dat hij ook wel even mee kon boodschappen halen. Staan we op de parkeerplaats, zie ik de oude auto van mijn ouders voorbij rijden. Zonder na te denken ga ik uitgebreid staan zwaaien, omdat ik denk dat het m’n ouders zijn. En dat terwijl mijn vader keihard naast me staat te lachen. Die mensen keken me wel raar aan…

Ook een hilarische actie tijdens je zwangerschap? Dan horen we die uiteraard graag! 😉

Laurie is moeder van Vinz, bijna 2, en in februari 2017 is haar tweede zoontje Jax geboren. Laurie is 8 jaar samen met haar man, waarvan ruim 2 jaar getrouwd. Ook hond Snow woont gezellig bij haar. Verder heeft Laurie haar eigen babyproductenlijn en webshop; ByLauz.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.