foto's

Inspiratie: Wat doen we met de foto’s van de kinderen?

Maak jij ook zoveel foto’s van je kinderen? Ik wel! Maar vervolgens staan ze op mijn telefoon of op mijn computer en doe ik er weinig mee. Zonde eigenlijk. Ik wil er graag iets leuks mee gaan doen en daarom ging ik op zoek naar wat ideeën. Vandaag deel ik ze met jullie!

Een fotoalbum

goedkoop fotoalbum

Eén van de meest voor de hand liggende opties is om een fotoalbum te maken. Je kunt je foto’s af laten drukken en ze plakken in een ‘gewoon’ fotoalbum. Maar je kunt ook online een fotoboek bestelling. De foto’s worden dan in het boek geprint en ik vind het zelf erg mooi.

Foto’s aan de muur

Het is ook erg leuk om je favoriete foto’s aan de muur te hangen. Het maakt je huis lekker persoonlijk en het staat natuurlijk ook gewoon erg mooi. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor één grote foto, of meerdere kleine foto’s. Wil je geen spijkers in je muur? Kijk dan eens naar de foto ophangsystemen van Artiteq.

Foto’s aan een koordje

Het staat super gezellig en speels als je je foto’s ophangt aan een koordje. Leuk voor op je slaapkamer, op de kinderkamer, of gewoon in de woonkamer. Het kan eigenlijk overal! Ook hierbij hoef je weer geen spijkers in de muur te slaan, omdat je het koordje aan een rail aan het plafond kunt hangen.

Je foto laten afdrukken op een ander materiaal

Het ziet er net even anders uit als je je foto laat afdrukken op een ander materiaal. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Je kunt je foto bijvoorbeeld laten afdrukken op hout, aluminium, canvas, plexiglas, et cetera. Vervolgens kun je hem neerzetten zoals op de foto hierboven, of je hangt het aan de muur. Genoeg mogelijkheden dus!

Maak jij ook zoveel foto’s van je kinderen? En wat doe je met die foto’s?

vmdm

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.