rosanne

Even voorstellen; gastblogger Rosanne

Na mijn oproepje op Instagram waarin ik vertelde dat ik op zoek was naar nieuwe gastbloggers, kreeg ik een paar hele leuke reacties. Blijkbaar zijn er best veel moeders die het leuk lijkt om te gastbloggen en ze zijn hier natuurlijk heel erg welkom. Want, hoe meer zielen, hoe meer vreugd in ons bloggersteam! Rosanne is onze nieuwste gastblogger en in dit artikel stelt ze zich aan jullie voor.

Gastblogger Rosanne

Hoi! Ik ben Rosanne, net 31 jaar en mama van 2 prachtige meisjes genaamd Mayra (4 jaar) en Nomé (5 maanden). Ik ben getrouwd met de liefste leukste man en vader van de wereld. Ik ben werkzaam bij de blauwe zwaan en dan gewoon als “Gate Agent” zoals we dat tegenwoordig noemen. Na 12 jaar heb ik het nog steeds naar mijn zin en ga dus echt met plezier naar mijn werk.

Toen ik de oproep zag van Malou voor gastbloggers moest ik reageren. Ik heb weleens een blog gehad maar nooit echt verder mee doorgegaan en ik merk dat het mij toch heel erg trekt om lekker van mij af te schrijven.

Ik hoop wat leuke onderwerpen met betrekking tot het moederschap te mogen en kunnen aansnijden waarbij ik andere (aanstaande) moeders kan inspireren en dat ze zich kunnen herkennen in bepaalde situaties in en rondom het moederschap.

Tot snel en mocht je alvast meer van mij willen volgen dan is mijn Instagram ( @roosvanderpanne ) een perfecte plek daarvoor.

Heel veel liefs,

Rosanne

Wil je ook voor ons gastbloggen of wil je eerst wat meer informatie? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.