play-doh ballorig

Aan de bar met Play-Doh bij Ballorig

Deze week is het herfstvakantie in de regio’s noord en midden. En daarom heeft Play-Doh samen met Ballorig een ontzettend leuk event georganiseerd; ‘Aan de bar met Play-Doh’. Vanaf morgen, dinsdag 23 oktober, tot en met vrijdag 26 oktober kun je bij Ballorig Enschede en Ballorig Alphen aan den Rijn tijdens de openingstijden heerlijk spelen met Play-Doh!

Aan de bar met Play-Doh

In de speelparadijzen van Ballorig kunnen de kleintjes op deze dagen plaatsnemen aan de bar… de Play-Doh Fantasie Bar, welteverstaan! Een te gekke Play-Doh omgeving waar de kinderen een krukje kunnen uitzoeken om zich helemaal uit te leven met alle soorten en kleuren Play-Doh! In de Fantasiebar is er plek voor kinderen, maar ook de papa’s en mama’s zijn van harte welkom om te komen knutselen.

Met de aanwezige I-pads kunnen ze grappige stop-motion filmpjes maken met hun eigen werkjes en naar huis mailen. Ook krijgt elk kind een Play-Doh Polaroid-foto met zijn of haar creatie.

Play-Doh Wall of Fame

Om inspiratie op te doen, of anderen te inspireren, kunnen de kinderen hun werkje op de Play-Doh Wall of Fame plaatsen. En dan weer lekker verder spelen. Als ze maar niet vergeten hun kunstwerk mee te nemen als de schoentjes weer aangaan.

Maar eerst nog even langs onze lieve Doh-Doh om een potje voor thuis mee te nemen!

Kom je ook?

Kom je vanaf dinsdag 23 oktober tot en met vrijdag 26 oktober naar Ballorig Enschede of Ballorig Alphen aan den Rijn om lekker te spelen met Play-Doh? Het event vindt iedere dag plaats van 10.00 uur tot 18.00 uur. Tickets kosten € 7,50 aan de balie of € 6,75 online.

Dat gaat vast leuk worden!

Meer informatie vind je op Ballorig.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.