woody's

Met je kinderen uit eten bij Woody’s in Holten

Uit eten gaan met kinderen vind ik toch wel een dingetje. Vooral mijn dreumes kan niet lang stilzitten en ook mijn peuter heeft wel eens moeite met zachtjes doen. Daarom gaan we samen met de kinderen eigenlijk alleen uit eten bij restaurants die een beetje gericht zijn op kinderen. Laatst gingen we naar Woody’s in Holten, waar je onder andere pannenkoeken, burgers, salades en steaks kunt eten. Vandaag vertel ik jullie hoe we het daar vonden.

Eerste indruk

We hadden een tafeltje gereserveerd voor zaterdagmiddag om half 6. Rond kwart over 5 waren we er, en het zat al voor een groot deel vol. We konden meteen naar onze tafel, de serveerster vroeg of we kinderstoelen nodig hadden en ze vroeg wat we wilden drinken. De sfeer was prettig en het viel me op dat er bijna alleen maar gezinnen met kinderen zaten. Daardoor was het vrij rumoerig, maar dat is natuurlijk logisch. Daardoor zou ik er niet snel zonder kinderen naartoe gaan, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

De menukaart

Onze drankjes werden gebracht en we kregen de menukaart. De kinderen kregen een placemat met en daarop stond het kindermenu. Kinderen kunnen kiezen uit 2 voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 3 toetjes. Nomi had thuis al bedacht dat ze een pannenkoek wilde eten en voor Lenn bestelde ik patat met een frikandel.

Op de gewone kaart staan veel verschillende gerechten. Onder andere steaks, burgers, en een stuk of 70 verschillende pannenkoeken, die ook op sojabasis en glutenvrij gemaakt kunnen worden (pluspunt!). Ik koos voor de vegaburger.

Lekker spelen

Voor kinderen is er een speelruimte en daar wilden Nomi en Lenn natuurlijk graag naartoe. Vanuit bijna het hele restaurant heb je zich op de speelruimte. Dat vond ik vooral voor Lenn, die nu anderhalf is, wel heel fijn. Daardoor kon hij samen met Nomi lekker gaan spelen en hoefden we niet bij ze te blijven.

kindervriendelijk restaurant

In de speelruimte konden ze lekker bouwen, spelen met tablets, en er lag nog veel meer speelgoed. Ik moet zeggen dat er wel vrij veel kapot speelgoed lag, en ik vond het er niet 100% schoon uitzien. Maar kinderen vermaken zich er heel goed!

Het eten

Doordat de kinderen zo lekker aan het spelen waren, was het helemaal niet erg dat we even op ons eten moesten wachten. Toen het eten kwam waren Nomi en Lenn eigenlijk nog helemaal niet klaar met spelen, maar toen ze hun eten zagen wilden ze toch wel aan tafel.

Iedereen was erg positief over het eten. Nomi smulde van haar pannenkoek, Lenn heeft goed gegeten van zijn patat met frikandel en mijn burger was ook erg lekker!

woody's holten

Voor herhaling vatbaar?

Wat ons betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar! We hebben lekker gegeten, de sfeer was prettig en de kinderen hebben zich heel erg goed vermaakt.

Zijn jullie wel eens bij Woody’s geweest?

6 reacties

 1. Ik ken het niet, maar kom ook niet uit de buurt. Ideaal als er tijdens het eten ook vermaak is voor de kinderen, kun je zelf ook even rustig eten ­čśë

 2. Dit lijkt mij een heel leuk restaurant om met kinderen te eten.
  Denk dat ik even op hun site ga kijken, want ik wil graag een keertje met de kleinkinderen uit eten gaan.
  Wij wonen in de buurt, maar toch heb ik nog nooit van Woody’s gehoord.
  Toch leuk, om weer eens een kindvriendelijk restaurant te vinden.
  Bedankt voor de tip!

 3. Ik ben wel geweest en vind het een slechte tent. Eten is fantastisch hoor maar die speelruimte is alles behalve veilig met al die kapotte stopcontacten op kinder hoogte. Personeel was ook zeer onvriendelijk en met Max 5 tafels bezet moesten we ontzettend lang wachten.

  1. Wat jammer zeg! Toen wij er waren was het vrij druk, maar we hoefden niet heel erg lang te wachten. Ok├ę, ze waren ook niet heel snel, maar de kinderen waren nog lekker aan het spelen dus dat was geen probleem. Kapotte stopcontacten heb ik niet gezien, maar dat is we erg onveilig inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.