boek

Win het tweetalige boek ‘Het avontuur van de zwaartekracht’ van Jungle the Bungle!

Weten jullie nog dat ik laatst een artikel schreef over de boeken van Jungle the Bungle? Daar kreeg ik erg leuke reacties op en ik heb goed nieuws voor jullie: ik mag namelijk drie keer het boek ‘Het avontuur van de zwaartekracht / The adventure called gravity’ weggeven! Zoals je al aan de titel kunt zien is het boek Nederlandstalig en Engelstalig.

Het avontuur van de zwaartekracht / An adventure called gravity

tweetalig

De hersenen van een kind zijn een magisch iets. Vergroot het begrip van je kleintje door complexe thema’s als zwaartekracht op een eenvoudige manier uit te leggen. In het “Avontuur van de Zwaartekracht” beleven de karakters van Jungle the Bungle een spannend avontuur, en ontdekken ze samen wat zwaartekracht is. Test het zelf thuis ook met je kinderen en geniet van hun verwondering. Dit voorleesverhaal kan zowel in het Nederlands als in het Engels gelezen worden.

Ik vertelde het jullie al in de review; wij zijn heel erg enthousiast over het boek. Het is leuk, spannend en leerzaam. We hebben hem inmiddels al een paar keer gelezen en het boek verveelt absoluut nog niet!

Winnen

olifant

Even een voorproefje uit het boek. Ben je nieuwsgierig geworden naar de rest van het boek? Lees dan hieronder wat je moet doen om kans te maken op één van de drie exemplaren die ik weg mag geven.

Je kunt meedoen tot en met zondag 8 april. Daarna neem ik contact op met de winnaar.

Mocht je niet winnen, dan kun je het boek natuurlijk ook zelf kopen, onder andere via Bol.com. En als je een boek aanschaft, geef je daarmee automatisch een boek cadeau aan een kansarm kind!

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

42 reacties

 1. Wat een superleuk idee! We hebben nu een groot “mijn eerste woordjes”boek in het engels en dat werkt supergoed! Onze oudste pleegzoon leert z’n eerste engelse woordjes en onze jongste pleegdochter leert de woordjes in het nederlands. Samen kunnen we het boek lezen…

  Ook dit boek lijkt me superleuk! In het nederlands kan ik of onze oudste pleegzoon de jongere kids voorlezen en hij kan als hij het boekje uit z’n hoofd kent, nóg beter engels leren! Superleuk!!! Ik doe dus heeel graag mee! 😀

 2. Ik doe heel graag mee, met een dochter die op Malta woont zijn tweetalige boekjes echt zo ontzettend leuk! Ik ga duimen voor mijn kleinkind.

 3. Leuk! ik maak heel graag kans. Mijn zoontje (van 5,5 jaar) is wel nieuwsgierig naar de Engelse taal. Maar vaak maak hij er een eigen taaltje van die niet te begrijpen is. Wat een leuke actie trouwens dat je bij aanschaf van dit boek ook een kansarm kind een boek geeft.
  Saskia onlangs geplaatst…Ont-moetenMy Profile

 4. Dat lijkt mij een leuk boek! Ik heb het nog niet eerder gezien dat tweetalige. Dat terwijl engels steeds belangrijker is om te kunnen spreken en begrijpen, fijn dat je je kindje een voorsprong kunt geven door er vroeg mee te beginnen! Ik doe mee voor mijn zoontje, kunnen we samen lezen en onze engelse taal opkrikken 😉

 5. Een leuk spannend boek met een mooi thema is altijd welkom! Helemaal bijzonder dat het ook in het Engels gelezen kan worden. Ik merk dat ik enthousiast ben geworden, dus ik doe graag mee!

 6. Deze tweetalige boeken lijken me zo leuk voor onze dreumes! Ook om hem te laten merken dat het heel gewoon is dat je iets in twee verschillende talen kan vertellen en als taalwetenschapper ben ik helemaal altijd erg enthousiast over dit soort nieuwe initiatieven 🙂

 7. Leuk! Ik ben er al naar op zoek geweest in meerdere boekwinkels om ‘m in te kijken, maar ik heb ‘m nog nergens kunnen vinden. Mijn zoontje is in april jarig, dus dat zou een perfect cadeautje zijn ?

 8. Ik doe erg graag mee! Ik heb zelf Engels gestudeerd en wil mijn dochter graag drietalig opvoeden; Fries, Nederlands en Engels. Dit boek zou daarbij erg goed van pas komen! ?

 9. Ik maak ook graag kans op dit leuke boekje. Ik volg Jungle the Bungle en jou via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld).

 10. Wat een leuk tweetalig boek.
  Graag doe ik mee voor mijn kleinzoon.
  Ik heb geen Facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop mee te mogen doen.

 11. Super leuk voor zoonlief van 4 & dochterlief van 7,5maand. Lezen kun je niet vroeg genoeg mee beginnen!
  Hopelijk mag ik hem voor mijn kroost winnen!

 12. Wat een super leuke actie!
  Echt wat voor mijn zoon van 4 en dochter van 7,5 maand.
  Je kunt niet vroeg genoeg 2talig met lezen beginnen!
  Hopelijk mag ik het boek voor mijn kroost winnen!

 13. Wat lijkt me dat een leuk boekje.
  Mijn dochtertje leert zichzelf Engels via YouTube.
  Dus een tweetalig boekje zal ze erg leuk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.