eetfeest

Win het drietalige boek ‘Eetfeest – Dinner party – Cena de fiesta’!

Een tijdje geleden kon je het tweetalige boek ‘Het avontuur van de Zwaartekracht‘ van Jungle the Bungle winnen. Dat was een groot succes en daarom heb ik vandaag weer een winactie voor jullie. Vandaag kun je een ander boek van Jungle the Bungle winnen, namelijk ‘Eetfeest – Dinner party – Cena de fiesta’!

Drietalig

Dit boek is drietalig. De talen Nederlands, Engels en Spaans komen deze keer aan bod. Super leuk voor gezinnen die hun kinderen meertalig opvoeden, maar ook als je dat niet doet is het boek echt een aanrader. Wij voeden onze kinderen alleen in het Nederlands op, maar toch willen we soms een beetje aandacht besteden aan andere talen. Dat doen we bijvoorbeeld door de kinderen soms televisieprogramma’s in andere talen te laten kijken (met dank aan Dora roept Lenn nu heel vaak ‘oh no!’ en noemt hij een koe een ‘vaca’). En sinds kort hebben we een paar boeken in andere talen, waaronder dit boek.

Eetfeest – Dinner party – Cena de fiesta

jungle the bungle

Het boek is een kartonboekje. Jonge kinderen kunnen hem dus ook leuk zelf doorkijken zonder dat ze de bladzijdes kapot maken. Dit boekje gaat over dieren, kleuren en cijfers. Hartstikke educatief dus!

Mijn peuter Nomi krijgt steeds meer interesse in andere talen. Ze vindt het prima om televisieprogramma’s als Peppa Pig of Word Party in het Engels of Spaans te kijken. Door kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met vreemde talen, is het voor hen op latere leeftijd makkelijker om een andere taal te leren.

Winnen!

spaans

En dan naar de reden waarom de meesten van jullie op dit bericht hebben geklikt; de winactie! Ik mag maar liefst drie boekjes weggeven, dus je hebt best veel kans om het te winnen! Om mee te doen doe je het volgende;

Je kunt meedoen tot en met zondag 8 juli, daarna neem ik contact op met de winnaar.

Mocht je niet winnen, dan kun je het boek natuurlijk ook zelf kopen, onder andere via Bol.com. En als je een boek aanschaft, geef je daarmee automatisch een boek cadeau aan een kansarm kind!

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking.

5 reacties

  1. Wat leuk! Een vrolijk kleurrijk boekje daar houdt mijn dochtertje wel van. En in meerdere talen, dat maakt het wel heel bijzonder. Loot graag mee.

  2. Ik doe graag mee voor mijn zoon die bijna 4 wordt. Veel interesse voor andere talen en wat pikken ze het snel op als ze nog zo jong zijn! Mooie gedachte ook dat er een boek ook gaat naar een kansarm kind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.