glow party pack

Glow party pack – tip!

Door Lilian – Het heeft even geduurd maar hier is dan mijn eerste officiële gastblog op Voor Mama’s Door Mama’s, een review! Een aantal weken geleden toen het dochtertje van Kevin er het weekend ook was hebben wij iets leuks gedaan wat ik graag met jullie wil delen. Als tip om misschien ook eens te doen, want die avond hebben wij ons goed vermaakt! Iedereen kent het vast wel van vroeger, de glow sticks.

Glow party pack

Kevin gaat binnenkort naar een feestje waarvoor hij een glow party pack kocht. Natuurlijk, als man eigen kon hij dat niet laten liggen tot het feestje zelf en hebben wij het diezelfde avond nog gebruikt. Een dag later hebben wij er nog een pakje bij gekocht. Samen met de kinderen op de slaapkamer, helemaal in het donker spelen met de lichtjes. Toen de sticks nog geen licht gaven, konden ze niet wachten om het te proberen en waren ze helemaal enthousiast.

Ze vonden geweldig en wij hebben ook helemaal  in een deuk gelegen. Wat kunnen kinderen daar leuke dingen mee verzinnen. Zo’n pack is helemaal niet duur, het kost bij Kruidvat € 1,99. Wij hebben ons hier de hele avond mee vermaakt. Van armbandjes, kettingen, oorbellen, een haarband en natuurlijk het allerleukste; de toverstaf! In de verpakking zitten 14 glow sticks, 1 glow sterstaf, 6 mini glow sticks, 1 haarband, 2 oorklemmetjes en heel veel verbindingstukjes. Ze branden echt wel een aantal uur en geven genoeg licht af in het donker.

glow party pack

Wij hebben er samen spelletjes mee gespeeld. De ene moest het lichtgevende stokje verstoppen en de andere moest hem zoeken, dansen in het donker heeft ook een onwijs leuk effect, de grootste armband maken, lekker gek doen en elkaar vol hangen met ”sieraden”.

Wel wil zeggen dat het niet geschrikt is voor kinderen onder de drie jaar en ik raad zeker aan om er ten alle tijden bij te blijven. De staafjes kunnen breken, niet snel maar toch!

Wie kent deze glow stick nog van vroeger?

 

Lilian is moeder van Jav (2,5 jaar) en ze is samen met Kevin. Ze is bonusmama van Kevin’s dochter en zij komt af en toe logeren. Ook hun rode kater woont gezellig bij haar. In het dagelijks leven gaat Lilian naar school, ze doet de opleiding Helpende Zorg. Helaas is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn, Jav heeft namelijk Tubereuse Sclerose. Lilian heeft een eigen blog; Lilandmommy.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.