Fijne Vaderdag + winactie!

Ten eerste wil ik iedereen een hele fijne Vaderdag wensen. Ik hoop dat alle vaders ervan genieten, en dat alle niet-vaders ook een hele leuke dag hebben. Om dit te vieren heb ik een leuke winactie voor jullie. Het is te laat om het nog op Vaderdag aan je vader, man, of iemand anders te geven, maar dit is vast ook een heel leuk cadeau voor op een ander moment.

voetbalboek

Je kunt ‘Het grote vaders en zonen voetbalboek’ winnen, geschreven door Bert Bukman. Bert Bukman is vader van drie voetballende zoons, coach, scheidsrechter en enthousiast supporter langs de lijn. Hij heeft een erg leuke schrijfstijl, waardoor het boek lekker weg leest.

geschiedenis voetbal

Wat betekent PEC? Wie schoot tijdens een wedstrijd een meeuw uit de lucht? Wanneer ontstonden de spelregels? En wat zijn de leukste oefeningen op het trainingsveld? De antwoorden op deze en vele andere vragen staan in Het grote vaders en zonen voetbalboek. Het boek begint met een stukje over de geschiedenis van het voetbal en zelfs de grootste voetbalfans zullen feitjes tegenkomen die ze nog niet kenden!

het grote vaders en zonen voetbalboek

Het boek bestaat uit 23 hoofdstukken met verschillende onderwerpen. Natuurlijk komen er ook veel voetbalclubs voorbij. Pluspuntje; het hoofdstuk ‘Beroemde clubs’ begint met mijn favoriet; Real Madrid!

vaderdag

In het laatste hoofdstuk is ruimte voor je eigen verhaal. Je mag zelf kiezen wat je erin schrijft, of dat je er bijvoorbeeld leuke foto’s inplakt.

Winnen!

Zelf ontving ik een recensie-exemplaar, en ik mag ook een boek weggeven. Deze is dus nog helemaal nieuw! Om kans te maken like je de Facebookpagina van Voormamasdoormamas.nl en laat je hieronder een reactie achter, zodat ik weet dat je meedoet. Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen, zodat ik je een mailtje kan sturen als je gewonnen hebt.

Je kunt meedoen tot en met zaterdag 1 juli, daarna neem ik contact op met de winnaar.

Wil je niet zolang wachten? Dan kun je het boek onder andere bestellen via Bruna.nl.

26 reacties

 1. Mijn zoon en mijn kleinzoon zijn helemaal gek van voetbal, dus voor hen doe ik mee.
  Ik heb om privéredenen geen Facebook, maar volg je op Bloglovin

 2. Met twee dochters gaat het voetbalwereldje een beetje aan me voorbij. Ik heb echter twee fanatiek voetballende neefjes Jelle en Niels en een erg betrokken zwager die hun elftal traint. Hun hele gezin draait zo’n beetje om voetbal (arme schoonzus ?). Dit boek is dan ook erg toepasselijk voor hen, ik zou ze er graag mee verrassen!

 3. ik doe mee voor mijn schoonzoon Benjamin Lezaire en zijn zoontje James die net 1 jaar geworden is en dus later veel voetbal plezier met zij papa en misschien ook wel zijn opa voetbal plezier kan noteren………..veel suc6 & win plezier allemaal.
  en ik heb een fijne Vaderdag gehad op het strandje samen met mijn kinderen en kleinkinderen gezwommen en patatjes gegeten.
  like it = yes , share it = yes..win it = ???

 4. Wat een leuk boek ik doe graag mee voor mijn vriend die graag zelf voetbalt en die ook hoopt dat zijn zoontje van voetballen later gaat houden.

 5. Ja natuurlijk doe ik mee voor mijn voetbalmannen. Papa is al voor het 5e jaar trainer/leider dus genoeg mooie momenten om het boek op het einde mee te vullen ⚽️?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.