overhemd

De mooiste strijkvrije (!) overhemden om te geven op Vaderdag

Moeilijk hè, een leuk cadeau vinden voor Vaderdag? Ik heb besloten om maar gewoon voor praktisch te gaan. Mijn man is wel toe aan een nieuw overhemd, dus dat krijgt hij voor Vaderdag. En ik heb ook een beetje aan mezelf gedacht, ik heb namelijk een strijkvrij overhemd besteld! Ik strijk namelijk bijna nooit en ik heb er een ontzettende hekel aan. Dus hoe fijn is het dat ik dit overhemd niet hoef te strijken?

Strijkvrije overhemden zijn onder andere te koop bij  Hemdvoorhem.nl. Dit is een webshop voor mannen met een specialisatie in (strijkvrije) overhemden en alles wat een man nog meer nodig heeft!

OLYMP

olymp

Mijn man heeft al een overhemd van het merk OLYMP en dat overhemd draagt hij heel graag. Hij is lekker zacht en soepel en… Strijkvrij! Daar word ik natuurlijk heel erg gelukkig van, maar dat snap je vast wel. Daarom keek ik meteen even bij de overhemden van OLYMP en ik kwam erg leuke exemplaren tegen. De linker met bloemetjes vind ik echt heel leuk, maar ik weet niet of mijn man dat wel aan doet. Daarom besloot ik voor de rechter te gaan. Die is iets rustiger, maar toch ook wel opvallend. En net even anders dan de meeste overhemden.

Casa Moda

casa moda

Ook het merk Casa Moda heeft erg mooie overhemden. De rode vind ik bijvoorbeeld heel erg gaaf. De print van het linker shirt vind ik heel tof en de kleur van de middelste vind ik ook echt heel leuk. Ook daarbij zou het hier weer even de vraag zijn of het wel gedragen wordt, maar zelf vind ik hem in ieder geval echt heel mooi!

Venti

venti

Het merk Venti kende ik nog niet, maar ik ga het zeker onthouden. Dit merk heeft namelijk overhemden in hele toffe kleurtjes. Ook weer even anders dan anders en daar houd ik wel van. DE zijn netjes, maar ik vind dat je ze ook best casual kunt dragen. Volgens mij staan ze bijvoorbeeld hartstikke gaaf op een spijkerbroek!

Heb jij al een cadeautje voor Vaderdag? En wat ga je geven?

vmdm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.