cadeautips vaderdag

Cadeautips voor Vaderdag

Oh oh, Vaderdag staat weer voor de deur, en wat moet je dit jaar nou weer geven? Ik vind het zelf altijd ontzettend moeilijk… Om jullie een beetje te helpen, heb ik een lijstje gemaakt met een aantal leuke cadeaus voor Vaderdag!

Een lekker drankje

vaderdag

Geef hem bijvoorbeeld zijn favoriete drankje cadeau. Houdt hij van bier? Dan kun je kiezen voor een pakket met speciaalbieren. Zo kan hij wat verschillende biertjes uitproberen en dat vindt hij vast leuk!

Kleding

cadeautips vaderdag

Kleding kopen voor Vaderdag is een win-win situatie. Geef je het namens je kinderen aan je man? Dan weet je zeker dat hij er leuk uitziet. En voor hem betekent het dat hij niet hoeft te shoppen, iets wat de meeste mannen helemaal niet erg zullen vinden! Een leuk cadeau is bijvoorbeeld deze heerlijk zachte trui van Bjorn Borg.

Een voorleesboek

voorleesboek vaderdag

Of wat dacht je van een leuk voorleesboek? Vooral vaders die van voorlezen houden, zullen hier erg blij mee zijn. En het is natuurlijk heel leuk als je kinderen dit aan hem geven. Het boekje ‘Papa‘ van Jimmy Fallon is bijvoorbeeld echt een aanrader!

Foto als puzzel

Een keer iets anders dan anders; een foto op een puzzel! Perfect voor een puzzelfans. Laat een leuke foto van jou en je man, of van je kinderen afdrukken en puzzelen maar!

Iets om te doen

Je kunt er ook voor kiezen om iets te geven wat hij kan doen. Een slipcursus, off-road rijden in een 4×4 terreinwagen, zelf vliegen in een vliegtuigje, het is maar net waar hij van houdt! Of iets wat jullie samen kunnen doen, zoals bijvoorbeeld een etentje.

Iets knutselen

En wat natuurlijk ook altijd erg leuk is, is iets geven wat je kinderen zelf hebben gemaakt. Een tekening, een mooie knutsel, of bijvoorbeeld een canvasje zoals deze. Kinderen vinden het leuk om te doen, en papa (of opa) zal er vast blij mee zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.