naarden

Uitje; Speelpark Oud Valkeveen in Naarden

Speelpark Oud Valkeveen in Naarden is volgens Marieke het perfecte uitje met je kinderen! Vandaag vertelt ze jullie er wat meer over.

Als wij dichterbij zouden wonen zouden we er zeker vaker naartoe gaan en een jaarabonnement nemen. Speelpark Oud Valkeveen in Naarden. Maar we wonen er een uur rijden vandaan, dus we komen er niet zo heel veel. Maar waarom komen we dan zo graag in dit speelpark?

Wie ben ik?

Allereerst zal ik kort wat over mijzelf en mijn gezin vertellen. Mijn naam is Marieke, 35 jaar. In het dagelijks leven ben ik een werkende thuisblijfmoeder. Ik heb een eigen bedrijf, Puntsgewijs. De diensten die ik aanbied zijn met name tekstschrijven, corrigeren van teksten, beheren van social media voor andere bedrijven en het schrijven van blogs. Ik ben getrouwd met Arjan en we hebben 2 kinderen; Elin (meisje, oktober 2013) en Joas (jongen, oktober 2015). Nu 4,5 en 2,5 jaar dus.

Joas is te groot om de hele dag in de kinderwagen mee de hobbelen, maar te klein voor de meeste attracties en speeltoestellen. Daarbij moet je ook nog de hele tijd achter hem aanrennen vanwege wegloopgevaar 😉

Oud Valkeveen in Naarden

Speelpark Oud Valkeveen in Naarden

Voordeel nummer 1 van dit park is speelparadijs Miniland. Een speeltuin met allemaal kleine speeltoestellen voor kinderen tot 4 jaar. Ja echt waar; dreumesjes en peuters kunnen echt zelf op de speeltoestelletjes klimmen en klauteren. En papa en mama kunnen lekker op een bankje zitten en genieten van de klim- en klauterkunsten van hun kindje. Bovendien is Miniland helemaal omheind met een heg/hek. Je moet door een deur naar binnen die je met een knop open moet doen, en die knop zit hoog, daar kunnen kinderen niet bij.

Voordeel nummer 2 is dat het park overzichtelijk is. Je kunt in één dag alle attracties aflopen. Toch is het niet zó klein dat je met een uur bent uitgekeken en in de herhaling gaat. Precies groot genoeg dus.

uitje

Voordeel nummer 3 is dat er voor een 4 jarige ook genoeg leuke attracties te doen zijn op het park. (sommige ook afhankelijk van de lengte van je kindje). Zo mocht mijn dochter als 3-jarige al onder begeleiding mee in het achtbaantje. Hoe tof toch?! De attracties zijn ook heel divers en afwisselend.

Eten en drinken

In het restaurant kun je best een hapje eten en drinken voor een normale prijs. Maar je mag ook zelf je eten en drinken meenemen. En daarmee kom ik bij voordeel nummer 4. Er zijn genoeg picknickbankjes beschikbaar, maar ook is het grasveld groot genoeg om op te picknicken.

En dan nog één voordeel: een regenbuitje of wat minder lekker weer? Ook de binnenspeeltuin is groot en er is een speciale hoek met Playmobile waar kinderen kunnen spelen. Bovendien kunnen kinderen een paar keer per dag zich laten vermaken door Fonkeltje en Stronkeltje tijdens een interactieve show!

Oké, nog één laatste dan; de entreeprijs voor online tickets is € 9,50 voor iedereen vanaf 2 jaar. En parkeren is gratis.

Ben jij al eens in Speelpark Oud Valkeveen geweest? En kom je er ook zo graag?

Wil jij ook een leuk uitje met ons delen? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.