intratuin

Leuk uitje in de kerstperiode: Intratuin!

Eén van onze favoriete uitjes van de laatste tijd is de Intratuin. Zelf vind ik het altijd hartstikke leuk om er rond te kijken, en Nomi en Lenn vinden het nu ook heel erg leuk. Er zijn in de kerstperiode namelijk hele leuke dingen voor kinderen, zoals een draaimolen en een treintje!

Intratuin in de kerstperiode

Vooral Lenn is helemaal gek op de draaimolen. We zijn de laatste tijd een paar keer bij Intratuin geweest en inmiddels weet hij precies waar de draaimolen staat. Hij loopt er naartoe en dan weet hij precies waar hij in wil. Vervolgens blijft hij er het liefst uren inzitten, en als ik zeg dat we nou toch echt verder gaan, wordt dat vaak niet zo gewaardeerd. Nomi vindt, ondanks dat ze inmiddels 3 is, de draaimolen een beetje eng. Ze wil er alleen in als ik naast haar sta, en dan vindt ze het gelukkig wel erg leuk.

Verhaaltje en het treintje

Als we verder lopen komen we langs een beer die een verhaal vertelt. Er staat een bankje bij waar je op kunt gaan zitten om naar het verhaal te luisteren. Dit vinden Nomi en Lenn vaak eventjes leuk, maar ze willen al snel verder. Ze weten inmiddels namelijk heel goed dat er ook nog een treintje is! Lenn klimt er dan zo snel mogelijk in, maar Nomi durft het niet. Of nou ja, ze zegt dat ze het niet leuk vindt, maar volgens mij vindt ze het eng. Wat ze wel heel leuk vindt, is op de knop drukken waardoor het treintje gaat rijden. En op die manier vermaken ze zich allebei perfect!

Kerstshow

En dan is er natuurlijk nog de kerstshow. De winkel ziet er prachtig uit en ik ben gek op de kerstsfeer. Nomi vindt het hartstikke leuk om alle mooie kerstspullen te bekijken, maar Lenn vindt er eerst vaak niet zoveel aan. Hij was het liefst nog een tijdje in het treintje blijven zitten haha! Maar even later zat hij toch zijn ogen uit te kijken en vermaakte hij zich ook goed.

Speeltuin

Net voordat we bij de kassa zijn, komen we we nog langs de speeltuin. Deze is er het hele jaar en dat is natuurlijk ook een groot succes. De glijbaan is favoriet bij mijn kinderen, maar ook de wipwap vinden ze erg leuk.

Intratuin is op dit moment dus een perfect uitje voor ons en we komen er regelmatig! Ben jij in de kerstperiode al bij Intratuin geweest?

19 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.