ilse

Even voorstellen; gastblogger Ilse

Ilse is moeder van haar dochter Annabel, die in augustus dit jaar werd geboren. En vanaf vandaag komt ze ons bloggersteam versterken!

Ilse

Mijn naam is Ilse. Schrijven doe ik al sinds ik nog een klein palmboompje op mijn hoofd als kapsel had. Het was ook ongeveer rond die tijd dat ik besloot dat ik mama wilde worden. Inmiddels ben dertig jaar, verliefd op drummer Ronald en sinds augustus mama van Annabel. Een serieus meisje met wel duizend gezichtsuitdrukkingen en evenveel manieren om haar mama te laten smelten.

Dagelijks leven

In het dagelijks leven werk ik in de sales, al ben ik na de orkaan van gebeurtenissen van het afgelopen jaar bijna een beetje vergeten hoe het ‘dagelijks leven’ er ook alweer uitziet.

Gastbloggen

Ik hoop zo nu en dan een leuke bijdrage te kunnen leveren aan Voor Mama’s, Door Mama’s. Mocht je meer van me willen weten of zelf willen beslissen of Annabel echt zo’n serieus gezichtje heeft, dan kun je mij volgen via mijn website www.mamabel.nl of via Instagram; Mamabel__.

Liefs,

Ilse

Lijkt het je leuk om voor ons te komen gastbloggen? Of wil je eenmalig een blog voor ons schrijven? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.