kathy

Even voorstellen; gastblogger Kathy

Laatst ontving ik een mailtje van Kathy waarin ze vertelde dat ze haar bevallingsverhaal graag wilde delen. Die stuurde ze en ze had een vraag voor me. Ze wilde graag weten of we nog plek hebben in ons bloggerteam. Ja hoor, dat hebben we eigenlijk altijd wel! Vanaf nu komt Kathy voor ons bloggen en vandaag stelt ze zich aan jullie voor.

Hi allemaal!

Kathy

Mijn naam is Kathy, Ik word 31 december 31 jaar en ik ben mama van 2 lieve kindjes genaamd Nina (4 jaar, geboren op 11-05-2014) en Thomas (Bijna 2 jaar, geboren op 30-11-2016). Ik ben getrouwd met de leukste en knapste man en vader van de wereld.

Werk

Ik ben werkzaam in de zorg bij een bedrijf in Scheveningen, en ik volg op dit moment een bbl-opleiding op niveau 3. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding Verzorgende individuele gezondheidszorg/Maatschappelijke zorg. Na mijn derde jaar krijg ik 2 diploma’s op niveau 3. Ik werk sinds maart 2017 bij het bedrijf en heb het hier onwijs naar mijn zin.

Bloggen

Toen ik Malou mijn bevallingsverhaal stuurde, merkte ik dat ik het onwijs leuk vond om te bloggen over mijn eigen leventje met mijn man en kinderen. Ik heb toen Malou bericht dat ik graag in het bloggersteam wilde komen.

Ik hoop dat jullie mijn bloggen leuk en interessant vinden, en mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust!

Tot snel en mocht je alvast meer van mij willen volgen dan is mijn Instagram ( @kathy_van_der_zwan ) een leuke plek daarvoor.

Heel veel lieve groetjes,

Kathy

Wil je ook voor ons komen gastbloggen? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.