patricia

Even voorstellen; gastblogger Patricia

The more the merrier zullen we maar zeggen, want ik heb nog een gastblogger aan ons team toegevoegd. Ik vind het hartstikke leuk dat we al zo’n groot team hebben en hopelijk gaan de voorstelartikelen jullie nog niet vervelen. Vandaag stelt Patricia zich aan jullie voor!

Patricia

Hallo allemaal,

Mijn naam is Patricia en ik ben 31 jaar. Ik woon in Zuid-Holland en ben al maar liefst 14 jaar samen met mijn man, steun en toeverlaat Pascal. We zijn niet getrouwd, maar toch noem ik hem lekker ‘mijn man’. Wij hebben twee prachtige kinderen, Lars (5) en Sara (2). Twee heerlijke draakjes waar we zielsveel van houden.

Horeca

Ik werk in de horeca. Dat doe ik al vanaf mijn vijftiende. Zo heb ik Pascal ook leren kennen. Wij zijn altijd een horecastel geweest. Toen er kinderen kwamen was dat dus wel even omschakelen, hectisch en chaotisch. Ik geniet volop van het moederschap maar er zijn ook momenten dat ik het best als zwaar ervaar. Dat komt mede door mijn hormonale problemen. Na mijn eerste bevalling heb ik een postpartum depressie gekregen. Het was een hele zware tijd en wist niet wat er aan de hand was met mij. Ik had geen roze wolk. Ik ben er met hulp en veel praten zelf weer helemaal bovenop gekomen.

Na mijn tweede bevalling heb ik preventief medicatie genomen en heb ik de roze wolk wel ervaren. Maar de hormonale buien gaan nooit weg bij mij. Ik heb er zware PMS aan over gehouden. Mijn stemmingen kunnen alle kanten op schieten en dat is best wel pittig. Maar het sterkt mij ook.

Gestart met bloggen

Dit is dan ook de reden geweest dat ik ben gestart met bloggen op Mamageheimen.nl. In de eerste instantie om mijn verhaal te delen met andere moeders. Wat een opluchting! Er viel letterlijk iets van mij af.  Al snel kreeg ik zoveel inspiratie en wilde ook andere artikelen delen. Nu blog ik ondertussen alweer bijna een jaar.

Ik hou ervan om creatief bezig te zijn. Vroeger schilderde ik, maar die hobby heb ik even in de koelkast gezet. Misschien pak ik het weer op als de kids wat ouder zijn. Heerlijk vind ik het om van budgetspul iets leuks te maken voor bijvoorbeeld op de kinderkamer of een gaaf woonaccessoire, en het dan natuurlijk met jullie te delen. Want schrijven is tot nu toe wel mijn grootste passie. In het bloggen kan ik al mijn creativiteit kwijt.

Wat kun je van mij verwachten?

Artikelen over het moederschap, waar loop ik tegen aan als moeder en hoe vind ik de juiste balans binnen ons gezin, met het hebben van zware PMS. Dat kunnen heftige blogs zijn puur vanuit mijn gevoel geschreven. Ook kun je natuurlijk lezen over de ontwikkelingen van onze twee draakjes.

Ik vind het super gaaf dat ik voor Malou mag gastbloggen! Weer een super leuke uitdaging in de blogwereld! Jullie gaan snel meer van mij lezen.

Liefs,

Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.