Cadeautip voor pakjesavond: de Playmobil Adventskalender

Ik ben vast niet de enige moeder die al druk opzoek is naar cadeautjes voor de feestdagen. Gelukkig heeft mijn oudste dit jaar zelf ook wat ideeën voor cadeautjes, maar ik moet zelf ook wel wat dingen bedenken. Zeker aangezien ze in november ook nog jarig is. Voor haar moet ik dus flink wat cadeautjes bedenken, en dat is best lastig. Voor wie het ook moeilijk vind om leuke cadeautjes te bedenken heb ik vandaag een tip voor jullie; de Playmobil Adventskalender.

Playmobil adventskalender

Dit is de Playmobil Adventskalender Paardrijclub, maar er zijn nog meer versies van. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Adventskalender Top Agents of de Adventskalender Kerstatelier met elfen? Er is voor iedere Playmobil fan dus iets leuks!

Playmobil adventskalender paardrijclub

De adventskalender bestaat uit 24 vakjes, en in ieder vakje zit een Playmobil figuur of onderdeel verstopt. De paardrij-instructrice bekommert zich liefdevol om het kleine veulen van haar paard, de meisjes versieren de pony’s met mooie bloemen en strikken voor een romantische rit. En het lieve veulentje speelt met de poezen. Tot kerstavond ontstaat er een complete paardrijclub, die goed is voor uren speelplezier!

Aan de buitenkans is al een beetje te zien wat er in de vakjes zit, maar dat maakt het natuurlijk niet minder leuk. Het zijn echt leuke onderdelen en hoe gaaf is het dat je uiteindelijk een hele paardrijclub hebt om mee te spelen?

Leuk cadeautje voor Sinterklaas

De adventskalender begint op 1 december, en waarschijnlijk vier je pakjesavond daarna. Wij vieren het in het weekend voor pakjesavond, op 2 en 3 december. Officieel zou je dan te laat zijn met het geven van deze adventskalender. Maar dat is helemaal niet erg, want dat betekent dat je meteen 2 of 3 vakjes open mag maken! Daarom vind ik het juist een perfect cadeautje voor pakjesavond.

De adviesprijs van deze Adventskalender is € 21,99. Hij is onder andere te koop via Playmobil.nl en Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.