playmobil

Nieuw: Playmobil Magic Mermaids

Zijn er hier meer mama’s met kinderen die fan zijn van Playmobil en zeemeerminnen? Dan heb ik goed nieuws voor je! Playmobil heeft namelijk een nieuwe ‘magic’ lijn; de Mermaid onderwaterwereld!

Playmobil Magic Mermaid Onderwaterwereld

Mijn kleuter maakte op haar vierde verjaardag kennis met Playmobil. Ze kreeg toen de Magische Feeëntuin cadeau en sindsdien was ze groot fan van Playmobil. Ze speelde er heel vaak mee en toen ik een uitnodiging kreeg voor het Magic Mermaid event van Playmobil, wist ik dat ze dat geweldig zou vinden!

Het event

Wat een geweldige dag was dat zeg! Het event stond helemaal in het teken van de Magic Mermaids. Kinderen werden geschminkt, ze konden als zeemeermin of -man op de foto met een ‘echte’ zeemeermin en er kon volop gespeeld worden met de nieuwe producten van Playmobil.

De producten

Er is een ruim assortiment aan Magic Mermaids items. Grote dozen met heel veel playmobil items, maar ook kleinere dozen voor leuke prijsjes.

PLAYMOBIL Nachtlamp in schelp met meerminnen

PLAYMOBIL Nachtlamp

De mooie zeemeermin heeft een bijzonder waardevolle lichtgevende parel gevonden. Ze tilt hem zachtjes op en legt de parel in de grote parelmoerschelp, waar hij veilig is. Het heldere licht van de parel verlicht de zee tot ver weg. Geen paniek in het donker: de grote verlichte parelmoerschelp kan ook als nachtlampje worden gebruikt. via Bol.com bevat drie PLAYMOBIL® zeemeerminfiguren, een onderwatergrot, twee zwaardvissen, een grote verlichte schelp en andere accessoires.

Prijs: € 39,95

PLAYMOBIL Meerminnenfamilie

Om niet in het donker te hoeven wandelen, heeft de zeemeermin een lichtkraal bij zich. De blije moeder duwt haar kleine baby in de mosselkoets over de zeebodem en zingt een rustgevend liedje. De schildpad vergezelt ook de familie en geniet van hun geluk. De speelset bevat vier PLAYMOBIL® figuren, een zeebuggy, een schildpad en andere accessoires.

via Bol.com

PLAYMOBIL Koraalpaviljoen met lichtkoepel

PLAYMOBIL Koraalpaviljoen met lichtkoepel

Diep op de zeebodem van de oceaan ligt de magische via Bol.com met lichtkoepel, de thuisbasis van de zeemeerminnen. Om licht op de zeebodem te krijgen, verzamelen de zeemeerminnen ijverig lichtkralen om zo hun wereld te laten schitteren. Ook de andere onderwaterbewoners zijn blij met het licht. Een vriendelijke dolfijn zwemt voorbij en begroet de zeemeerminnen. Het fantastische speelset bestaat uit een koraalpaviljoen met lichtkoepel, drie zeemeerminnen, een dolfijn, koralen en nog veel meer onderwater accessoires. Geweldig extraatje: Het koraalpaviljoen kan ook gebruikt worden als balbaan.

Prijs: € 65,95

Onze mening over de Magic Mermaids lijn

playmobil zeemeerminnen

Na het event kregen wij de ‘PLAYMOBIL Nachtlamp in schelp met meerminnen’ set. Een geweldig leuke set die eigenlijk uit twee delen bestaat; namelijk de nachtlamp en de andere onderdelen. Nadat we het in elkaar hadden gezet, wilden mijn peuter en mijn kleuter er natuurlijk meteen mee spelen. Allebei vonden ze het geweldig!

De speelset is eigenlijk bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar, maar dat kon mijn peuter niet zoveel schelen. Het lukt hem nog niet helemaal om het zelf in elkaar te zetten, maar hij speelt er hartstikke leuk mee. Mijn kleuter kan de onderdelen al een beetje zelf in elkaar zetten en ook zij is er heel blij mee. De nachtlamp wordt regelmatig gebruikt als bed voor de zeemeerminnen, hier in huis heeft hij dus twee functies!

De items uit de Magic Mermaids lijn zijn onder andere te koop via Bol.com.

Kende jij deze lijn al?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.