zwitsal luiers

Nieuw van Zwitsal, de Zwitsal luiers!

Je kent het merk Zwitsal waarschijnlijk wel van de heerlijk ruikende babyproducten. Maar ze hebben nu iets nieuws; de Zwitsal luiers! En die mocht ik voor jullie reviewen.

Zwitsal luiers

Zwitsal wil de billetjes van je kind heerlijk zacht houden, en daarom hebben ze al hun kennis over babyverzorging gebruikt om een zachte en comfortabele luier te ontwikkelen. De luiers van Zwitsal houden de billen van je kleintje zowel overdag als ’s nachts langdurig droog. Ze zijn verkrijgbaar in 7 verschillende maten, vanaf maatje newborn tot maat extra large.

Maat 4

Wij hebben maat 4 getest. Hier passen beide kindjes in, aangezien ze 10 en 13 kilo wegen. Het eerste wat ik zag, was natuurlijk het typische Zwitsal plaatje. De luiers hebben 2 verschillende dessins en ze zijn beide erg schattig. Vooral mijn peuter vond het heel leuk dat er een baby op haar luier stond!

Door dit plaatje op de achterkant is het heel duidelijk wat de voor- en achterkant is. De luiers voelen lekker zacht en ze zijn heel soepel. Bij beide kindjes zitten ze perfect, en hun billetjes blijven lang droog. De luiers zijn mooi slank, ik vind ze wat dunner dan de meeste luiers. Maar dat betekent niet dat ze minder vocht opnemen, ze absorberen namelijk juist heel erg goed!

Geurbuideltje

De luiers zijn niet geparfumeerd, maar doordat er in ieder pak luiers een geurbuideltje zit, kun je toch genieten van de lekkere Zwitsal geur! Deze heb ik natuurlijk meteen in de kast gelegd šŸ˜‰

De luiers nog even in het kort;

* Zacht en zeker
* Comfortabele pasvorm
* Langdurig droog
* Dermatologisch getest
* Met naveluitsparing (maat 1 en 2)
* Met urine indicator (maat 1, 2 en 3)

De luiers zijn onder andere te koop via Bol.com.

Wij zijn in ieder geval heel enthousiast! Ken jij de luiers van Zwitsal al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.