beregoede luiers

De Beregoede Luiers van Albert Heijn, zijn ze echt zo beregoed?

Nadat ik goede verhalen hoorde over de ‘Beregoede luiers’ van Albert Heijn, besloot ik ze eens te proberen. Ik ging voor maat 3, om uit te proberen bij mijn dochter van 9 maanden. Vandaag deel ik mijn ervaringen met deze luiers!

Beregoede luiers van Albert Heijn

albert heijn beregoede luiers

De luiers hebben het EU Ecolabel, het ‘allergy certified’ label en kwamen als ‘excellent’ uit de ‘original dermatest’. Op de verpakking staat ‘Berezacht en snel absorberend door de Magical Air Channels®. Voor dag en nacht de perfecte pasvorm.’

Magical Air Channels®

De Magical Air Channels® zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het vocht waardoor dit sneller wordt afgevoerd. Dit voorkomt dat de luier gaat hangen als hij zwaar wordt, doordat het vocht niet op één plek blijft zitten.

beregoede luiers ah

Op deze foto zie je de Magical Air Channels®. Dit soort banen zie je bij meerdere luiers, bijvoorbeeld ook bij de nieuwe luiers van Kruidvat. Daar was ik niet bepaald enthousiast over, maar ik was heel benieuwd of deze luiers wél fijn zouden zijn.

Onze ervaring met de Beregoede Luiers

Het eerste wat me opviel aan de luiers, zijn de schattige printjes. Er zijn luiers met een all-over print met beertjes en luiers met één beertje, die op de billen van je kind staat. Hartstikke schattig!

Toen ik de luier omdeed bij mijn baby van 8,5 kilo, viel het me op dat de luiers vrij groot zijn. Maat 3 is bedoeld voor kinderen van 6 tot 10 kilo en mijn baby had nog heel veel ruimte over. De plakkers gaan zelfs nog een beetje over elkaar heen, terwijl dat bij andere merken niet zo is. Ze lijken dus wat groter te vallen dan andere luiers. Geen probleem, wat mij betreft, maar wel even goed om te weten.

Lang droog

Een groot pluspunt van de luiers is dat ze lang droog blijven. Ze absorberen heel goed en terwijl mijn dochter een heel gevoelig huidje heeft, heeft ze totaal geen last van luieruitslag. De luiers zijn heel zacht voor haar huidje en ook dat is natuurlijk heel belangrijk.

Pasvorm

Wat er beloofd wordt over de pasvorm, is helemaal waar. Ze sluiten overal mooi aan en het elastiek om de beentjes zit helemaal goed. Ze zijn lekker soepel, waardoor je kindje zich goed kan bewegen in deze luiers.

Conclusie

Ik ben hartstikke positief over deze luiers en ik zou ze zeker aanraden. Let er wel op dat ze wat groter vallen, dus als je twijfelt tussen twee maten, kun je het beste de kleinste nemen.

Voor maat 3 betaal je € 6,99 voor 56 luiers, dat is ongeveer 12,5 cent per luier. De luiers zijn verkrijgbaar via Ah.nl en in de Albert Heijn winkels.

Heb jij ervaring met deze luiers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.