wij zijn op zoek naar jou

Wij zijn op zoek naar jou!

Lijkt het jou leuk om gastblogger te worden? Of om eenmalig iets voor ons te schrijven? Heb je iets bijzonders meegemaakt? Is er iets wat je graag met andere moeders wil delen? Ben je trots op het kamertje van je kind? Wil je je bevallingsverhaal vertellen? Of heb je gewoon zin om te bloggen? Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt, of je spelling wel of niet goed is… Wij zijn op zoek naar iedereen die het leuk vindt om te bloggen!

Vaste gastbloggers

Ten eerste zijn we op zoek naar vaste gastbloggers. Dat houdt in dat je begint met een artikel waarin je jezelf voorstelt en daarna minimaal één keer per maand iets voor ons schrijft. De inhoud van het artikel mag je zelf bepalen, je mag gewoon schrijven over wat jij leuk vindt of wat jou bezighoudt.

Eenmalige gastbloggers

Heb je geen zin om vaste gastblogger te worden, maar vind je het wel leuk om eenmalig iets voor ons te schrijven? Wij zijn ook op zoek naar:

Er is ruimte voor van alles en nog wat. Natuurlijk zijn we heel blij met artikelen voor in één van onze rubrieken, maar ook andere blogs zijn welkom. Heb je ergens veel verstand van en wil je dat graag delen met andere moeders? Of wil je graag iets anders vertellen? Wij zijn er blij mee!

‘Maar ik kan helemaal niet goed schrijven’

Een veelgehoord argument om niet te bloggen, is ‘ik ben niet goed in schrijven’, of ‘mijn spelling is niet goed’. Dan is het begrijpelijk dat je geen eigen blog start, maar hier is dat geen probleem. Iedereen kan schrijven. Als jij ergens graag over schrijft, wordt dat vast een mooi verhaal. En als je spelling niet perfect (of zelfs heel slecht) is dat geen probleem. Alles wordt namelijk nagelezen en gecontroleerd op taalfouten.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Je krijgt de gelegenheid om te schrijven over wat je leuk vindt
  • Er is ruimte voor een linkje naar je eigen blog/webshop/social media/etc.
  • Mijn eeuwige dankbaarheid!

Lijkt het je leuk of wil je graag meer informatie? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.