bed jongenskamer

De leukste bedden voor een stoere jongenskamer

Mijn peuter is alweer bijna drie jaar en inmiddels wordt het wel tijd voor een groot bed. Momenteel slaapt hij nog in zijn ledikantje en dat is niet zonder reden. Hij is namelijk het type kind dat waarschijnlijk telkens zijn bed uit zou gaan als hij eerder een groot bed zou hebben. Maar nu hij bijna drie is, denk ik dat we daar wel goede afspraken over kunnen maken. Daarom ben ik eens op zoek gegaan naar leuke kinderbedden en ik kwam een paar hele mooie exemplaren tegen. In dit artikel laat ik ze aan jullie zien!

Peuterbed of eenpersoonsbed

Momenteel zit ik nog met een dilemma. Want gaan we voor een eenpersoonsbed of een peuterbed? Mijn oudste kreeg meteen een eenpersoonsbed, maar haar kamer is een stukje groter dan die van mijn middelste telg. Qua ruimte zou een peuterbed beter passen, en als hij dan toe is aan een eenpersoonsbed, kunnen we eventueel kiezen voor een hoogslaper!

De leukste kinderbedden voor een stoere jongenskamer

jongenskamer

Dit is een kinderbed waar mijn zoontje heel blij van zou worden. Want hoe gaaf is een Cars bed? Hij is gek op auto’s, dus hier zal hij vast heel graag in willen slapen!

bed jongenskamer

Of deze, met verschillende jungledieren. Super schattig, maar toch ook wel heel stoer. Persoonlijk vind ik hem leuker dan het Cars bed, maar ik denk dat mijn peuter daar anders over denkt.

Bed met een onderschuifbed

kinderbed

Of wat dacht je van deze, met een piratenschip op de zijkant? Hartstikke stoer voor op een jongenskamer! Het bed heeft onderschuifbed, wat hartstikke handig is voor een logeerpartijtje! En na het logeerpartijtje schuif je het onderschuifbed zo weer terug en ziet het er meteen weer opgeruimd uit.

Bed met een uitschuiflade

stoer bed

In plaats van een onderschuifbed, kun je ook kiezen voor een bed met een grote lade eronder. Dan heb je lekker veel opbergruimte, wat natuurlijk erg handig is voor een kinderkamer. En die opbergruimte zouden wij goed kunnen gebruiken op het kleine kamertje van mijn peuter! Daarnaast vind ik dit een ontzettend mooi en strak bed, dit is helemaal mijn smaak!

Stapelbed

stapelbed

En mocht je nou een tweeling hebben, of gewoon twee kinderen die bij elkaar op de kamer slapen, dan is een stapelbed heel erg handig. Ik kwam dit leuke exemplaar tegen, die in verschillende kleuren te koop is. Ook dit bed heeft een onderschuifbed, waardoor er maar liefst 3 kinderen in dit stapelbed kunnen slapen!

Al deze bedden zijn verkrijgbaar via Perfecthomeshop. Welke is jouw favoriet?

vmdm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.