zwembroeken

Op zoek naar een leuke zwembroek voor je peuter?

Nu de lente eraan komt, krijg ik al kriebels om leuke zwemkleding voor mijn kinderen te zoeken. Ik ben al vrij veel leuke zwemkleding tegengekomen voor meiden, maar voor jongens vind ik het toch lastiger. Daarom ging ik eens op internet op zoek en ik ben erg leuke exemplaren tegengekomen!

Hema

zwembroek

Een aantal weken geleden zag ik bij Hema al een aantal zwembroeken hangen en ik werd spontaan verliefd op de Takkie zwembroek. Kijk nou hoe schattig hij is! Ik had hem al in mijn hand, maar toen begon ik toch te twijfelen over de maat. De kleinste maat is namelijk maat 98/104 en dat is op dit moment nog te groot voor mijn zoon. Ik heb hem dus nog maar laten hangen, omdat ik nog niet goed kan inschatten welke maat hij in de zomer heeft. Aan de andere kant, hij groeit er natuurlijk vanzelf wel in… Anders kan hij hem na de zomer misschien aan met peuterzwemmen. Deze zwembroeken kosten allemaal een tientje.

Esprit

zwembroeken

Bij Esprit is de zwemkleding net binnen en deze zwembroeken vind ik ook erg leuk. Esprit noemt dit retrozwembroeken en ik vind het modelletje erg leuk! Vooral de blauwe zwembroek hoort absoluut bij mijn favorieten. De middelste is verkrijgbaar in meerdere kleuren, ook in het blauw en in het rood. De lichtblauwe zwembroek kost € 16,99, de middelste € 15,99 en de gestreepte zwembroek rechts kost € 17,99. Ze zijn te koop vanaf maat 92/98 tot en met maat 140/146.

Mini Rodini

mini rodini

Persoonlijk vind ik het merk Mini Rodini echt ontzettend leuk! Het is alleen zo duur… Als de prijzen wat lager waren geweest hadden de kasten van mijn kinderen er vast mee vol gehangen. De printjes zijn namelijk altijd zo leuk! Zo ook van deze zwembroeken, ik vind ze geweldig! De prijs van deze zwembroekjes? € 45,00… Ze zijn te koop van maat 80-86 tot en met maat 140-146.

C&A

c&a

Ik besloot ook nog eventjes bij C&A te kijken en daar werd ik aangenaam verrast. Ze hebben veel keuze en de zwembroekjes zijn erg leuk. Meestal ben ik niet zo van de tekenfilmfiguren op kleding, maar het rechter zwembroekje van Paw Patrol vind ik wel heel erg schattig. Het broekje links kost € 9,90, de middelste € 6,90 en voor de rechter betaal je € 9,90.

Heb jij al leuke zwemkleding gevonden voor je kind(eren)?

5 reacties

  1. Ik heb net een hele leuke flamingo badpak gekocht voor mijn jongste dochter. Vaak kom ik een badpak of bikini van FarOut Design. Altijd zulke leuke prints (ook voor jongens)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.