maaike

Even voorstellen: gastblogger Maaike

Na mijn oproepje van laatst kreeg ik een heel leuk mailtje van Maaike, waarin ze vertelde dat het haar erg leuk lijkt om voor ons te bloggen. Vandaag stelt ze zich aan jullie voor!

Maaike

Hoi allemaal! Wat leuk dat ik gastblogger mag zijn bij voor mama’s, door mama’s. Mijn naam is Maaike en ik ben 31 jaar oud. Ik heb 2 prachtige kindjes, Lieke van 3 jaar oud en Lucas van 6 maanden. Samen met mijn vriend voed ik deze lieve donderstenen zo goed mogelijk op.

Thuisblijfmoeder

Mijn vriend, met wie ik al 12 jaar samen ben, heeft een eigen bedrijf in zonne-energie en we hebben toen ik zwanger was van Lieke bewust de keuze gemaakt dat ik zou stoppen met werken en fulltime thuis zou zijn bij onze kinderen. Een keuze waar ik nooit spijt van heb gehad! Ik geniet van mijn kinderen en vind het reuze gezellig om allerlei leuke dingen met ze te doen.

Doordat ik 24/7 bij onze kinderen ben, komt de zorg ook grotendeels op mij neer. Daarnaast is mijn vriend reuze druk met zijn bedrijf. Dus de tijd die wij samen als gezin hebben, wordt meestal besteed in uitjes weg of echte quality time voor ons gezin. Zowel mijn vriend als ik zijn fanatieke korfballers. De zaterdag is onze korfbaldag. Onze kinderen hebben al van kleins af aan moeten wennen aan ons leven. Al tijdens de zwangerschap van mijn dochtertje heb ik gezegd dat zíj zich moest aanpassen aan ons leven, in plaats van andersom. Natuurlijk een uitspraak waarvan je niet weet of dat ook gaat lukken. Maar dat was wel onze instelling. We hebben het geluk gehad dat wij een meisje hadden die overal sliep en heel makkelijk was (was inderdaad, aangezien dat nadat ze een jaar was als een blad aan de boom omdraaide). We konden haar dus ook overal mee naar toe nemen en ze sliep dan wel in de kinderwagen. Ook bij mijn zoontje doen we sinds kort hetzelfde. Ik merkte wel dat je met 2 kinderen net even anders te werk moet gaan dan met 1 kind als je weg wilt. Maar dat zal ik in een latere blog wel vertellen.

Ik vind het leuk om jullie deel te laten worden van de keuzes die ik maak in de opvoeding van mijn kinderen en mee te laten genieten van alle uitjes die wij maken en wat wij zoal doen op een dag. Ik hoop dat jullie met veel plezier mijn blogs lezen.

Lijkt het je ook leuk om voor ons te bloggen? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.