maxime

Even voorstellen; gastblogger Maxime

We hebben nog een nieuwe gastblogger; Maxime. Vandaag stelt ze zich aan jullie voor.

Maxime

Hi moeders!

Eindelijk tijd om mezelf voor te stellen! Vandaag was mijn eerste werkdag na mijn verlof, de eerste acht van de veertig uur heb ik gehad. Veertig? Ja veertig. En je bent net terug van verlof? Jep.

Werkende moeder

En dat is dan ook precies waar ik over zal gaan schrijven. Het leven als werkende moeder. Ik heb namelijk twee prachtige kinderen, Fay van 5.5 jaar en Lex van twee maanden. Ik ben 22 jaar. Mijn vriend, Denny, is 24. Fay is geboren toen wij heel jong waren en na haar geboorte hebben wij beide onze opleiding(en) afgemaakt en uit eindelijk allebei een leuke baan gevonden. Vandaag was dus mijn verlof afgelopen en moest ik weer aan het werk.

40 uur werken

Of ik het niet jammer vind dat ik 40 uur moet werken? Ja natuurlijk wel. Ik zal mijn kleine meisje en stoere ventje echt wel gaan missen. Ik heb vanochtend dan ook echt wel een traantje weggepinkt toen ik ze een kus gaf. Maar aan de andere kant is het ook wel weer fijn. Lekker werken, mijn gedachtes verzetten, iets anders zien dan mijn eigen vier muren en overdag mensen spreken die ouder zijn dan iemand uit groep twee. Ondertussen belde ik uiteraard wel in mijn pauze naar het kinderdagverblijf om te vragen hoe het ging met Lex. Gelukkig deed hij het erg goed.broer zus

Vorig jaar was een enerverend jaar. We zijn verhuisd van een flatje op vier hoog naar een mooie gezinswoning en hebben genoten van een goede zwangerschap. Kleine Fay is gewisseld van basisschool en dat was voor haar erg spannend. Het hoogtepunt was natuurlijk de geboorte van Lex op 29 oktober, dat heeft wel echt ons jaar compleet gemaakt. 2017 wordt rustiger voor ons, maar niet minder leuk. Op 24 januari gaan wij namelijk (ein-de-lijk) trouwen! En later dit jaar komt er een groot feest.

Hopelijk vinden jullie het leuk om mijn blogs te lezen! Ik vind het in ieder geval heel erg leuk om ze te mogen schrijven.

Liefs,

Maxime

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.