zomer apenheul

Zomer in de Apenheul met extra kinderactiviteiten

Een tijdje geleden ben ik met mijn gezin in de Apenheul geweest. We hebben allemaal ontzettend genoten en dit park is wat ons betreft een absolute aanrader. Omdat het zomervakantie is, organiseert de Apenheul extra activiteiten voor kinderen. En je kunt er deze zomer ook pizza eten! Reden genoeg om te gaan dus!

Zomer in Apenheul

Deze zomer is er een hoop te beleven in Apenheul in Apeldoorn. Van 19 juli t/m 18 augustus organiseert het dierenpark extra kinderactiviteiten, waarbij kinderen alles te weten komen over (mens)apen én over zichzelf. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. Verder profiteren bezoekers van extra zomerkorting en kunnen ze hun dag afsluiten in het tijdelijke pizzarestaurant van Apenheul.

Herken jezelf

Apenheul staat deze zomer helemaal in het teken van het thema ‘Herken jezelf’. Het apenpark organiseert van 19 juli t/m 18 augustus extra activiteiten waarbij kinderen ontdekken hoeveel zij eigenlijk op de apen lijken. Zijn ze net zo sterk als een gorilla? Hebben ze dezelfde sociale vaardigheden als bonobo’s? Zijn ze net zo slim en vindingrijk als een orang-oetan? Ze kunnen bovendien hun eigen mensaap bouwen, de apenversie van ‘Wie is het’ spelen en echte apenskeletten bewonderen. Voor de nodige voorpret kunnen bezoekers thuis alvast de Apentest maken op apentest.nl, om te ontdekken op welke aap ze het meest lijken.

Korting

Bezoekers profiteren deze zomer van extra korting die alleen online kan oplopen tot maximaal € 5,- per persoon. Gasten krijgen bijvoorbeeld korting als ze Apenheul vóór 10.00 uur of na 14.00 uur bezoeken in de periode van 13 juli t/m 25 augustus. Het dierenpark is in deze periode ook langer open dan normaal: van 9.00 tot 18.00 uur. Wie later komt hoeft overigens niet bang zijn om iets te missen. De dierverzorgers geven bijvoorbeeld extra voederpresentaties in het park.

Pizzarestaurant

Ook opent Apenheul deze zomer weer de deuren van het pizzarestaurant. Op het terras van Apenheul’s congreslocatie De St@art bakken de pizzabakkers van Viva la Pizza verse pizza’s om met tafelgenoten te delen. Gasten mogen zoveel pizza’s bestellen als ze willen en betalen € 7,95 per kind en € 13,95 per volwassene (vanaf 13 jaar) exclusief drankjes. Het pizzarestaurant is open van 14 juli t/m 1 september 2019.

Ben jij al eens in de Apenheul geweest? En ga je er deze zomer naartoe?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.