little live pets

Winnen; het egelhuisje van Little Live Pets

Ze zijn rond, ze rollen, ze hebben kleine stekeltjes en enorm schattige gezichtjes; de egeltjes van Little Live Pets. Deze lente rollen ze de wijde wereld in en egeltje Shy Sky wil graag kennis maken met één van jullie kindjes!

egelhuisje

Met een druk op het neusje trekt de egel het hoofdje in en rolt zich op tot een bal. Wanneer de egel weer verder wil spelen, steekt de egel het hoofdje weer uit en gaat op pad. De egeltjes van Little Live Pets rollen jouw leven binnen en worden jouw beste dierenvriendje!

Met het egelhuisje kunnen ze roetsj van de glijbaan! Vervolgens gaat het egeltje in de lift en kan hij nog een keer gaan glijden!

Winnen!

Ik mag een egelhuisje inclusief egeltje Shy Sky weggeven aan één van jullie! Om kans te maken doe je het volgende:

Je kunt meedoen tot en met woensdag 31 mei, daarna neem ik contact op met de winnaar. Vergeet dus niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

Het egelhuisje is onder andere verkrijgbaar via Bol.com en kost € 29,99.

41 reacties

 1. Ah…wat superlief! Bij deze doe ik graag mee voor mijn dochter Iris. 100% zeker dat ze dit egeltje met al haar liefde wil adopteren 🙂

 2. Echt iets waar mijn bijna 5-jarige dochtertje superblij mee zou zijn. Ze is gek van dieren (en natuurlijk ook van leuk speelgoed)

 3. Mijn dochtertje is er nog wat te klein voor, maar mijn nichtje vindt dit helemaal leuk. Ik verras haar er graag mee, want ik blijf natuurlijk wel graag haar lievelingstante 😉

 4. Wat leuk daar doe ik graag aan mee voor mijn zoontje.. in de kleuterklas heeft juf al de kriebelbeestjes behandeld maar ook de bosdiertjes komen aan de beurt.. egeltjes zijn echt wel beestjes om gek op te zijn hoor mijn zoontje heeft er eentje in de tuin bij opa gezien en heeft diepe indruk gemaakt.. bleef over de stekeltjes praten.. ik doe dus graag mee

 5. Ik maak graag kans op dit lieve egeltje voor mijn jongste dochter! Ze is dol op dieren, maar door allergieën komen we qua huisdieren niet verder dan een aquarium…

 6. Wat lief, roept dochter Elise van 6 meteen. Die vindt zulke dingetjes helemaal leuk, bijna net zo leuk als haar poppen. En mocht ze er nu even niet mee spelen, dan denk ik dat zoontje jarno van 4 er heel snel bij is om het van haar over te nemen, haha. ik volg uiteraard via fb.

 7. Super schattig!!! Onze peuter kan net “egel” zeggen en is helemaal dol op die kleine stekelbolletjes! 😀 (Heb alleen geen Facebook..)

 8. Wij krijgen bijna elke avond bezoek van een echte egel(ze zijn dol op kattenvoer) Zo schattig .
  Ik had nog nooit van het egelhuisje gehoord maar dit is te leuk speelgoed,heel gaaf.

 9. Dit gaat mijn kleine vriendinnetje helemaal te gek vinden! Zo super schattig en wat zou ik haar hiermee mooi kunnen verrassen , ik doe mee

 10. Ahw… wat schattig… erg mooi… wat bedenken ze toch ook veel leuk speelgoed. Ideaal voor mijn zoontje van bijna 3 die erg geïnteresseerd is in dieren 😉 Wat zou hij er blij en trots mee zijn.

 11. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou ze prachtig vinden, ziet er erg leuk uit. Mijn dochter is gek op dieren, dit zou erg in de smaak vallen 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese

 12. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou ze prachtig vinden, ziet er erg leuk uit. Mijn dochter is gek op dieren, dit zou erg in de smaak vallen 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese

 13. Wat leuk! Ik maak graag kans voor mijn dochtertje Fenna. Ze mag geen huisdieren (sorry), zo heeft ze er toch eentje hihi.

 14. Wat een grappig egelhuisje!
  Mijn kleindochtertje is binnenkort jarig en wordt 5 jaar.
  Zou dit een leuk cadeautje voor haar zijn? Ja, toch?
  Ik heb om privéredenen geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.
  Graag maak ik een kansje.

 15. Wat leuk! Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochtertje. Ze vindt het heerlijk om buiten te spelen met speelgoeddieren…

 16. Mijn dochter vindt dit soort speelgoed super leuk. Ze speelt graag dieren-arts of dierenverzorger dus dit Egeltje zou ze heel leuk vinden.

 17. Wat een leuk ding zeg! Ook handig voor ouders die nog niet een echt huisdier aandurven haha! Zou een leuk cadeau zijn voor een lief meisje dat bijna jarig is.

 18. Ik zou dit super graag willen winnen voor mijn jongste dochter. Ze is dol op dit soort speelgoed. Heeft enorm veel fantasie en ik weet zeker dat ze hier dagen mee in de weer gaat zijn in haar eigen belevingswereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.