Boekenpakketten van Kwebbels Kinderboeken

Ik ben groot fan van kinderboeken en ik lees mijn kinderen regelmatig voor. Gelukkig vinden zij boeken ook erg leuk en interessant. Laatst kreeg ik het aanbod om een boekenpakket van Kwebbels Kinderboeken te reviewen, en daar zei ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen!

efteling

Kwebbels biedt boekenpakketten aan voor kinderen van 0 tot 12 jaar en ze hebben 4 verschillende pakketten. Het pakket voor de allerjongste, het peuter- en kleuterpakket, het leespakket om zelf voor te lezen, en het leer- en ontspanningspakket. Ik ontving het peuter- en kleuterpakket, met onder andere het Sprookjesboom Doeboek.

sprookjesboom

Het is een boek van de Efteling met allemaal verschillende opdrachtjes erin. Veel leerzame dingen, en daarnaast is het ook hartstikke leuk.

sesamstraat

Ook erg leerzaam is dit oefenboek van Sesamstraat, waarmee je kind kan leren schrijven.

boekenpakket

Het boekje is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, en ook hier staan allemaal opdrachtjes in. Het is vooral gericht op tekenen en schrijven, je kind leert bijvoorbeeld om zijn of haar eigen naam te schrijven.

kleurboek

Als derde zit er nog een doeboek in. Ik moet zeggen dat ik 3 doeboeken in een pakket met 4 boeken wel een beetje veel vind, maar kinderen vinden het vast hartstikke leuk.

spelletjesboek

Er staan wat opdrachtjes in, en ook een heleboel kleurplaten. Dit boekje is dus wat meer gericht op het kleuren.

maya

En als laatste; een voorleesboek van Maya met als titel ‘Maya de nepwesp’.

boekenpakketten

Ik hou echt van dit soort boeken. Mooie grote plaatjes en een leuk en grappig verhaal. Doordat er niet zoveel tekst op één bladzijde staat blijven peuters luisteren naar het verhaal, en proberen ze niet de bladzijde al om te slaan voordat ik klaar ben met lezen. Althans, zo gaat dat hier vaak als er veel tekst per bladzijde staat.

Ondanks dat ik iets meer voorleesboeken had verwacht, vind ik het toch een heel leuk pakket. Je kunt je aanmelden voor deze boekenpakketten via Kwebbelskinderboeken.nl en je kunt een proefpakket aanvragen voor maar € 6,95!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.