Winnen! Mijlpaalkaarten van 3kleinedraakjes

Omdat jullie zo enthousiast waren over de mijlpaalkaarten om bewust ouderschap te stimuleren, kan één van jullie nu een setje winnen! In samenwerking met de webshop 3kleinedraakjes.nl geef ik een setje van deze leuke mijlpaalkaarten weg, lees snel verder hoe je hier kans op maakt.

mijlpaalkaarten

Als je kindje net geboren is, wil je natuurlijk iedere mijlpaal vastleggen op beeld. Om dit te stimuleren en daarnaast nog leuker te maken, kun je gebruik maken van mijlpaalkaarten van 3kleinedraakjes. Met deze mijlpaalkaarten leg je ieder speciaal moment vast op een foto, zodat je de bijzondere momenten kunt blijven herinneren. Je kunt de foto’s bewaren op je telefoon of computer, maar je kunt er ook een fotoboekje mee maken. Dat is een hele toffe herinnering voor later, voor zowel de ouders als e kind zelf.

In het setje mijlpaalkaarten vind je de volgende mijlpaalkaarten:

 • Hallo wereld! Ik ben geboren!
 • Vandaag ben ik 1 dag oud
 • Vandaag ben ik 1 week oud
 • Vandaag ben ik 1 maand oud
 • Vandaag ben ik 3 maanden oud
 • Vandaag ben ik 6 maanden oud
 • Vandaag ben ik 9 maanden oud
 • Hiep hiep hoera! 1 jaar!!!
 • Drinken bij mama
 • Mijn eerste flesje
 • Voor het eerst in mijn eigen bedje
 • Eerste keer groente!
 • Eerste keer fruit!
 • Mijn eerste hapje
 • Ik kan kruipen!
 • Ik kan zitten!
 • Mijn eerste stapje is gezet!
 • Ik zeg mijn eerste woordje
 • Mama draagt mij voor het eerst
 • Papa draagt mij voor het eerst
 • Voor de eerste keer op de rug bij mama
 • Voor de eerste keer op de rug bij papa
 • Mijn eerste kerst

Winnen!

Om kans te maken op zo’n leuk setje mijlpaalkaarten laat je een reactie achter onder dit artikel, en like je deze post op Facebook. Daarnaast zouden we het leuk vinden als je de Facebookpagina van Voormamasdoormamas.nl en die van 3kleinedraakjes.nl liket, maar dit is niet verplicht.

Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen, want over 2 weken ontvangt de winnaar een mailtje van mij!

12 reacties

 1. Twaalf dagen geleden kwam een babyjongetje ter wereld…waar ik trotse tante van mag zijn! Hoe leuk zou het zijn de kaarten met mijn broertje en schoonzusje te delen…wel, heel erg leuk! Welkom?.

 2. Leuke kaartjes. Zelf heb ik ze niet meer nodig, maar ik denk dat ik mijn zwangere schoonzusje hier wel erg blij mee kan maken. Leuk om te geven ook.

 3. Na een traject van PGD en ICSI verwachten we in januari ons eerste kindje… We zouden dit een super eerste cadeautje vinden voor ons kleine meisje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.