mijlpaalkaarten

Mijlpaalkaarten om bewust ouderschap te stimuleren

Zodra een kindje geboren is willen veel ouders elke mijlpaal vastleggen op beeld. Het eerste hapje, de eerste Kerst, de eerste keer kruipen of zitten en later de eerste verjaardag. Mijlpaalkaarten zijn enorm populair, alleen Marcelle Chin-A-Fat (eigenaresse van 3kleinedraakjes) miste de mijlpalen waarbij bewust ouderschap naar voren komt.

borstvoeding

Daarom heeft zij een set van 23 mijlpaalkaarten ontworpen waarin momenten als borstvoeding, dragen en de rapley-methode ook worden vereeuwigd. Je kunt de foto’s bewaren op je telefoon of op je computer, maar het is natuurlijk ook hartstikke leuk om ze te bundelen in een fotoboekje.

rapley

De mijlpaalkaarten bevatten prachtige illustraties van Eva Weerd. Uniek is dat de kaarten gepersonaliseerd kunnen worden, waarbij de naam van het kind op de eerste kaart gedrukt wordt. De mijlpaalkaarten zijn te koop in het Engels en in het Nederlands. Een origineel cadeau voor elke kersverse ouder en een geweldige herinnering voor later!

eerste keer fruit

De mijlpaalkaarten zijn te koop via 3kleinedraakjes.nl, en ze kosten € 9,95. Heel leuk om voor jezelf te kopen als je zwanger bent, maar ook perfect als (kraam)cadeau!

rugdragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.