dag van de leidster

21 september; dag van de leidster

Gaat jouw kind naar het kinderdagverblijf, gastouder of peuterspeelzaal? Vergeet dan niet dat het morgen (donderdag 21 september) dag van de leidster is! Op deze dag worden leidster en gastouders extra in het zonnetje gezet.

Dag van de leidster

Zelf ben ik heel blij met de leidsters op onze peuterspeelzaal. Ik moet er zelf niet aan denken om iedere dag met een groep jonge kinderen te werken, maar ik heb er heel veel bewondering voor. Ze zijn altijd vrolijk, ze doen hun werk goed, en de kinderen zijn gek op ze.

Ondanks dat er tegenwoordig wel erg veel ‘dagen van … ‘ zijn, vind ik dat de leidsters best eens wat meer in het zonnetje gezet mogen worden.

Bedankje

Zelf kreeg ik een tijdje geleden een brief van de oudercommissie, waarin ons gevraagd werd om iets te knutselen of te kopen om te geven op de dag van de leidster. Het is de bedoeling dat iedereen iets geeft in het thema bloemen. Een bloem kopen vond ik een beetje standaard, het leek me leuker om iets te gaan knutselen.

Natuurlijk was mijn peuter zo eigenwijs dat ze geen bloemetje wilde knutselen. Ze wilde alleen een handje maken. Ook goed, dan maken we daar een bloem van! Zo gezegd, zo gedaan, en inmiddels liggen er 3 bloempjes klaar om morgenochtend aan de leidsters te geven.

Wist jij dat het morgen dag van de leidster is? En geef jij ze een bedankje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.