kerst cd

Win de cd ‘Kerst Kids top 50’

Sinterklaas is weer terug naar Spanje en ik begin toch al wel wat kerstkriebels te krijgen hoor! Jullie ook? Zo ja, dan heb ik goed nieuws voor jullie. Ik heb namelijk een leuke winactie in de kerstsfeer! Deze keer mag ik twee exemplaren van de cd ‘Kerst Kids top 50’ weggeven! En daar hoef je helemaal niet veel voor te doen.

Het perfecte kerstalbum voor het hele gezin

Het perfecte dubbele kerstalbum voor het hele gezin, met daarop nummers van onder andere Bert & Ernie, Kinderen Voor Kinderen, Nick & Simon, de beste zangeressen van Nederland; Maan, Sharon Doorson, Do,  Lisa Lois, Tjindjara, Elske DeWall, Miss Montreal & Pleun. Kindervrienden Ernst & Bobbie maken dit album zeker compleet!

cd kerst

De tracklist

Deze dubbelcd staat bomvol met leuke kersthits voor kinderen en een groot deel daarvan vind je zelf vast ook heel leuk. Deze nummers staan er allemaal op:

Cd 1

 • 1. Kinderen Voor Kinderen – Niets Is Cooler Dan Kerst
 • 2. Nick & Simon – Vrolijk Kerstfeest
 • 3. Miss Montreal – Being Alone At Christmas
 • 4. Bobbie & De Rest Ernst – Wij Wensen Jou Een Vrolijk Kerstfeest
 • 5. Sharon Doorson – I Got U (Kiss Me Under The Mistletoe)
 • 6. DO – Kerstmis, Je Bent Welkom Hier
 • 7. Winterkids – Coole Kerstmis
 • 8. Pleun – Christmas Is Waiting
 • 9. Rochelle – This Christmas (I Promise)
 • 10. Nick & Simon – Santa’s Party
 • 11. Winterkids – Ik wil Zo graag een rendier
 • 12. Kinderen voor Kinderen – Kerstmis
 • 13. Bobbie & de rest Ernst – De Kerstman die komt zeker bij ons langs
 • 14. Tjindjara – Xmas Flight
 • 15. Winterkids – White Christmas
 • 16. Lisa Lois – A Little Bit Of Christmas
 • 17. Berget Lewis – Angels In The Snow
 • 18. Shary-An – We Wish You A Merry Christmas
 • 19. Kinderen Voor Kinderen – De Kerstezel
 • 20. Winterkids – Het Kerstman Lied
 • 21. Simon & Miss Montreal – At Christmas Time (Live Christmas With Nick & Simon)
 • 22. Bobbie & De Rest Ernst – Rudolf
 • 23. Tim, Benoi, Spacekees, Gray, Player 1 & Teddo Juice Beatcrush Feat. Derenzo – Als Je Een Kerstman Was…?
 • 24. Justine Pelmelay – It’s Gonna Be A Cold Cold Christmas
 • 25. Winterkids – Sneeuw

Cd 2

 • 1. Bert & Ernie – Ik Ben Een Kerstbal
 • 2. Maan – Another Lonely Christmas
 • 3. Kinderen voor Kinderen – Een Heel Gelukkig Kerstfeest
 • 4. Miss Montreal – Christmas Hearts
 • 5. Nick & Simon – Christmas Was a Friend Of Mine
 • 6. Sharon Doorson – Drive Right Home To Me
 • 7. Winterkids – Jingle Bells
 • 8. Ralf & Rachel – Nu Is Het Tijd Voor Kerst
 • 9. Leonie Meijer – Rijk Alleen
 • 10. Bobbie & de rest Ernst – Iedereen Een Vrolijk Kerstfeest
 • 11. Winterkids – Oh Denneboom
 • 12. Amber Gomaa – It’s Christmas (And That’s When I Miss You)
 • 13. Elske DeWall – Last Christmas, One Last Time
 • 14. Marike Jager – Frosty The Snowmen
 • 15. Winterkids – Kerstmis Vind ik Maar een Gedoe
 • 16. Georgina Verbaan – This Christmas
 • 17. Kinderen Voor Kinderen – He, Meneer De Kerstman
 • 18. Bobbie & De Rest Ernst – Klink Klokje Klingelingeling
 • 19. Winterkids – Veel te veel Gegeten
 • 20. Nick & Katie Melua – Baby It’s Cold Outside
 • 21. Simon & Sandra Van Nieuwland – Christmas In Our Hearts
 • 22. The Souldiers – You’ve Got Balls
 • 23. CPG – A CPG Christmas (Medley)
 • 24. Jumping Jacks – Christmas In The Moonlight
 • 25. Winterkids – Happy New Year

Winnen

Wil je deze leuke cd winnen om alvast helemaal in de kerststemming te komen? Doe dan het volgende;

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en vul een geldig e-mailadres in
 • Like dit bericht op Facebook

Je kunt meedoen tot en met vrijdag 14 december, daarna stuur ik de winnaar een mailtje.

Niet gewonnen? Dan kun je de cd ook bestellen via Bol.com.

29 reacties

 1. Ik doe graag mee voor ons gezinnetje. Onze oudste(bijna 2), luistert graag liefjes en een cd met kerstliedjes voor kids hebben we nog niet in onze kast staan

 2. Wij doen graag mee, mijn bijna kerst zoontje van bijna 5 is gek van muziek en liedjes zingen dus het komt hier echt op een goede plaats.

 3. Mijn 3-jarig zoontje had het er gisteren over dat hij heel graag kerstliedjes wilde horen en leren nu Sinterklaas toch weg is ?
  Ik kon niet direct op een kerstliedje komen, dus deze cd zou hier heel erg welkom zijn! Ontzettend leuk om in de auto op te zetten en met z’n 2’en kei-hard mee te zingen, gezellig! ??

 4. Ik zou deze cd graag willen winnen, omdat dit de kers op de taart is van gezelligheid. Mijn zoontje Giliano houd van muziek en zingen. Hij maakt graag muziek samen met zijn papa. Kerst is voor ons een magische tijd. Extra aandacht voor elkaar en genieten van alles om ons heen en de liefde voor elkaar.

 5. Ik hou van kerstmuziek, lekker gezellig de sfeer die er rond hangt beleven enzo! Helaas heb ik eigenlijk alleen volwassen kerstcd’s en zijn die niet echt aantrekkelijk voor mijn dochtertje. Deze cd zou dus welkom zijn hier voor vele extra gezellige momentjes! 😀

 6. Jaa wij willen meedoen! Hier een mama die gek is op kerst, zo erg dat mijn zoontje van 3 in september al begon over de kerstboom ?? dus nu kunnen we kerstliedjes leren ?

 7. Ja leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes. Hun favoriete kerstliedje staat er ook op. “Niets is cooler dan kerst” van kinderen voor kinderen. Dit zullen ze zo leuk vinden.

 8. Leuke cd. Ik doe graag mee voor mijn zoon Hidde (4jr) Hij vind de kerst zo mooi met alle lampjes, kaarsjes, de kerstboom en gezelligheid. Hij is dol op zingen en dansen. Leuke verassing voor hem onder de boom!

 9. Wat super gaaf! Onze dochtertjes van 2 en 4 vragen al vanaf oktober wanneer de kerstliederen mee mogen in de auto! Wat kan ik hier mee verrassen en blij maken zeg. En zelfs deze mama, de tracklist is super! Dat wordt dan heerlijk meezingen tijdens de autoritten en daarna gaat de cd uiteraard mee om in de warme huiskamer verder te zingen ?

 10. Ik doe graag mee voor mijn dochter van 6! Ze heeft net een cd speler gekregen en is gek op kerstmis! Ik luister graag mee. Perfecte match dus :))

 11. Weet je wat zo grappig is…het eerste nummer op cd 1 draaien we grijs op YouTube voor onze dochter van bijna 5 en het eerste nummer op cd wordt al 30 jaar grijs gedraaid door mijn man (eerst op lp en daerna op cd)…grappig…Wij doen mee.

 12. Heel graag voor mijn zoontje Noah van 1,5 jaar oud. Hij is dol op dansen zingen en muziek. Hiermee ook onbeperkt kerstliedjes in de auto. Wat zal hij hiermee blij zijn?

 13. Facebook geliked

  Ik zou deze cd graag willen winnen voor mijn meiden. Ik zal hem overdag meenemen naar mijn klas om hem daar lekker te draaien, daarna weer naar huis waar mijn meiden lekker kunnen meezingen meedansen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.