miss guilty

Twinning met je dochter met Miss Guilty!

Twinning; ik ben er gek op! Een tijdje geleden liet ik jullie de twinning van Hema al zien, en nu kwam ik weer iets heel leuks tegen. Als het aan Miss Guilty ligt, dan komt de winter van 2017 in het teken van twinning te staan! Miss Guilty heeft zich laten inspireren door urban moeders met een bruisende levenstijl, en dat heeft gezorgd voor een ontzettend leuke collectie voor moeders en dochters!

Stoer en casual

De eerste collectie van Miss Guilty is een combinatie van stoer en casual. De key pieces van de wintercollectie 2017 zijn het stoere leren jack en de duster coat voor zowel kinderen als volwassenen. Deze zijn beide op verschillende manieren te dragen, zowel stoer als lief/vrouwelijk. Ook de zwarte teddy coat is een echte musthave voor de winter.

De collectie is heel erg veelzijdig en daardoor op veel manieren te dragen en te combineren. Zowel stoer als effortlessly chic. De groene duster coat staat bijvoorbeeld heel chique over een jurkje maar juist weer stoer over een baggy jeans en sneakers. Een collectie die heel leuk is om samen maar ook apart te dragen.

Miss Guilty staat voor veelzijdige en toegankelijke kleding. Drijfveer van dit merk zijn de moeders die houden van fashion, die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends, creatief zijn en het leuk vinden om te mixen & matchen met kleding en dit ook heel graag delen met hun dochters.

Winter 2017

De eerste collectie van Miss Guilty is verkrijgbaar vanaf winter 2017 en beschikbaar voor kinderen in maat 56 t/m 128 en voor dames in maat 34 t/m 42.

Hieronder vind je een aantal foto’s van deze collectie!

twinnen

twinning

Wat vind jij van deze collectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.