shoesme

Super schattig; de eerste loopschoentjes van Shoesme

Nomi’s eerste loopschoentjes waren van het merk Shoesme en daar hebben we ontzettend veel plezier van gehad. Laatst opende ik mijn inbox en zag ik dat de nieuwe collectie van Shoesme uit is! Mijn oog viel meteen op de eerste loopschoentjes, want wat zijn ze schattig! Met een baby van 7 maanden in huis oriënteer ik me daar alvast een beetje op en ik ben groot fan van deze collectie.

De zomercollectie van Shoesme is geïnspireerd op de thema’s smile & love, en dit zie je terug in kleuren, prints, materialen en gave accenten. In de hele collectie is gebruik gemaakt van vernieuwende materialen, zoals nylons en canvas met hele leuke bloemen- en jungleprints. En ik word helemaal blij van deze collectie!

De meisjescollectie

De collectie van de eerste stappers is erg groot, en hieronder zie je een deel van de collectie. Leuke kleurtjes, schattige printjes, gave pailletten.. Ik vind ze geweldig!

De jongenscollectie

De jongenscollectie is lekker stoer en ik hou echt van de printjes die er in deze collectie zijn gebruikt. Hieronder zie je mijn favorieten.

De collectie is verkrijgbaar in maat 18 tot en met maat 22. Ze zoelen zijn heel soepel, waardoor ze perfect zijn voor kindjes die net lopen. De hele collectie vind je op de site van Shoesme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.