Te schattig; de newborn collectie van Esprit

Ondanks dat ons gezin compleet is, vind ik het stiekem heel leuk om soms even te kijken naar newborn kleertjes. Het is zo schattig en klein, en ik zou er bijna rammelende eierstokken van krijgen. En ook al hoef ik ze zelf niet meer te kopen, ik kan er natuurlijk wel over bloggen. Want ik heb vast wel zwangere of pas bevallen lezers, dus deze is voor jullie!

esprit meisjes

Kijk nou, dit is toch te schattig? Het roze doet me denken aan de newborntijd van Nomi… Tijdens mijn zwangerschap zei ik nog dat ik niet te veel roze zou gaan kopen, maar daar hield ik me niet helemaal aan… Het is namelijk allemaal zo schattig! Deze kleertjes zijn daarnaast ook allemaal heerlijk zacht en comfortabel, want ik bij babykleding heel belangrijk vind. Het boxpakje kost € 25,99, het jurkje met legging kost ook € 25,99 en de twee rompers kosten samen € 19,99.

esprit baby

Ook voor kleine jongetjes heeft Esprit hele leuke kleertjes. Ook weer lekker zacht en comfortabel, en natuurlijk heel erg schattig. Als Lenn nog in deze maatjes zou passen, zouden deze items absoluut op mijn wishlist staan. Het rompertje kost € 12,99, het boxpakje is is afgeprijsd en kost nu € 19,99 en ook het shirtje is afgeprijsd, deze kost nu € 9,99.

esprit

Esprit heeft ook leuke kleertjes met wat meer neutrale kleuren. Leuk voor als je niet weet of je een jongetje of meisje krijgt, of als je (zoals ik) houdt van mooie lichte kleurtjes. Ik vond het bijvoorbeeld heel leuk om een neutraal shirtje te combineren met een blauw of roze broekje, of andersom. Het setje kost € 25,99, het omkeerbare vestje is nu in de sale en kost € 17,99 en ook het shirtje is afgeprijsd, hiervoor betaal je nu € 8,99.

Kende jij deze newborncollectie van Esprit al? En wat vind je ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.