Te schattig; de nieuwe baby meisjes collectie van Zara

Ook al heeft Nomi eigenlijk al veel te veel kleertjes, toch kan ik het niet laten om regelmatig even in online winkels rond te snuffelen. Niet perse om te kopen, maar gewoon lekker Nederlands ‘kijken, kijken’ (en soms per ongeluk tóch kopen). Ik kwam terecht op de Zara site en wát een leuke dingetjes zag ik daar zeg! Shirtjes, jumpsuits, broekjes, sandaaltjes.. Gewoon allemaal leuke zomeritems!

Links zie je dezelfde jumpsuit als op de foto bovenaan, en ik ben er helemaal verliefd op. Dit schatje kost € 21,95. Het shirtje in het midden is ook perfect voor op warme dagen en kost € 14,95. De jumpsuit rechts heeft een ananasprint en ik vind hem zo leuk! Deze kost net als de andere jumpsuit € 21,95. En ik realiseerde me dat ik voor Nomi nog helemaal geen jumpsuitje heb! Goed excuus om een leuke te bestellen, toch?

Ondanks dat Nomi geen broeken aan wil (oh wacht, is het dan wel verstandig om een jumpsuit te bestellen?) viel mijn oog op dit leuke broekje. Hij kost € 17,95. Verder hou ik heel erg van streepjes en dit t-shirtje vind ik dan ook heel leuk. Hiervoor betaal je € 9,95. Toen ik het broekje rechts zag (weer met ananasprint, yay!), baalde ik toch wel een beetje dat Nomi geen broeken aan wil, want deze is wel héél erg leuk! Hij kost € 17,95.

Shortjes kunnen natuurlijk ook niet ontbreken in de zomercollecties en ik zag een hele leuke met kant aan de onderkant. Hij kost € 14,95. Het petje is ook gewoon te schattig, de prijs hiervan is
€ 7,95. En last but not least; sandaaltjes! Zoiets mogen ze ook best in mijn maat maken haha, maar helaas gaan ze niet verder dan maat 25. Ze kosten € 25,95.

Had jij de nieuwe collectie van Zara al gezien? En heb je al geshopt voor de lente en de zomer?

2 reacties

  1. Oh wauw wat een mooie collectie!! Maar als ik dan naar de prijs kijk vind ik het toch te duur.. ze hebben het maar zo kort aan, maar ik ben zeker wel verliefd op de nieuwe collectie!’

  2. Wat heeft Zara leuke kleertjes hè. Verslavend. Ik heb onlangs in de sale alvast een winterjas voor komende winter gekocht. En hele leuke gympjes voor dit jaar en misschien wel volgend jaar. Ik gokte op maatje 28 met 5 jaar maar ze zijn toch iets te groot. Never mind. Dat komt wel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.