kinderliedjes

Win de CD ‘De Leukste Kinderliedjes’

Zijn jullie kinderen ook zo gek op muziek? Hier in huis wordt er regelmatig gedanst en gezongen! In de auto trouwens ook. Sinds kort hebben we een nieuwe CD in de auto, en mijn kinderen zijn er gek op. Het is de CD ‘De Leukste Kinderliedjes’ en goed nieuws voor jullie; ik mag namelijk 2 CD’s weggeven!

De Leukste Kinderliedjes

Het album bevat maar liefst 41 liedjes en is onmisbaar op de kinderkamer, tijdens een kinderfeestje of in de auto. De CD is een mix van herkenbare en nieuwe hits van onder andere Kinderen voor Kinderen, Hart Beat, Ernst & Bobbie en Maan.

de leukste kinderliedjes

Met 41 liedjes op de CD heb je genoeg te luisteren. Hier in huis vinden ze het vooral heel erg leuk dat de liedjes van hun lievelingsprogramma’s (zoals Peppa Pig en Het Zandkasteel) erop staan. Ook de liedjes van Kinderen voor Kinderen vallen goed in de smaak. Begrijpelijk, dat vond ik zelf als kind ook altijd heel erg leuk!

Winnen!

kinder cd

Wij hebben de CD al helemaal grijsgedraaid en ik ken de liedjes inmiddels van voor tot achter. Mijn peuter Nomi ook, ze zingt ze uit volle borst mee en ze kent steeds meer teksten. Zij vindt deze CD helemaal geweldig, en ik denk dat de meeste kinderen hem erg leuk zullen vinden. Ik kan er dus vast wel iemand blij mee maken!

Ik mag twee CD’s weggeven en om daar kans op de maken doe je het volgende;

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen, zodat ik je kan bereiken
 • Like dit bericht op Facebook

Je kunt meedoen tot en met zondag 17 juni, daarna stuur ik de winnaar een mailtje.

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking. Meer informatie hierover kun je lezen in mijn disclaimer.

22 reacties

 1. Ik doe graag mee voor onze dochter die in juli 3 wordt. Sinds kort zingt ze veel liedjes mee en is dansen haar nieuwe hobby! Daarom zou dit super zijn!

 2. Dat is inderdaad goed nieuws. En het zou nog beter nieuws zijn, als ik er eentje mag winnen voor mijn kinderen want die houden zeker van muziek.
  We gaan dit jaar voor het eerst op vakantie naar het buitenland, en wel met de auto.
  Om de reis leuk te houden, zou ik ze graag als we dan onderweg zijn, verrassen met deze cd.
  Gegarandeerd zal deze in de smaak vallen want ik zie al wat favoriete liedjes van ze erop staan!

 3. heel graag voor mijn 2 kleine rakkers van kleinzoontjes; de oudste loopt heel de dag te zingen en vraagt dikwijls om mee te zingen maar ik ken alle teksten niet (meer) dus zou een grote hulp zijn en zie zijn snoetje al glunderen als moeke toch mee kan zingen. de kleine man probeert ook met gekke bekken mee te doen en te dansen, dus dolle pret

 4. Jaaaa super leuk!
  Kleine man is gek van muziek, en mama wil wel weer eens wat nieuws horen (als allen de liedjes van 2kleine kleutertjes??)
  Dus tijd voor iets nieuws

 5. Doe graag mee voor mijn meiden. Een ideale cd voor de lange autoritten en voor mijn oudste meid die een cd speler op haar kamer heeft staan. Ze draait graag cd tjes

 6. Super leuk mijn dochter heeft met haar verjaardag een eigen cd speler gekregen en deze staat elke dag aan. Geweldig als ze een nieuwe cd wint en weer nieuwe dansjes kan bedenken en kan meezingen.

 7. Ik maak graag kans op deze leuke kids cd! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie) en heb daar op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld.

 8. Ooo dat zou leuk zijn. Heerlijk voor thuis, maar ook op vakantie in de auto. (Als we niet naar de Franse radio willen luisteren ?)

 9. Ik doe graag mee voor onze zoontje Martin. Hij heeft een eigen cd speler en zal deze cd de leukste kinderliedjes zeker draaien. Leuk en gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.