kasteel

De leukste zwembadjes voor in de tuin

De zomer komt eraan en kinderen vinden het natuurlijk heerlijk om dan lekker te gaan zwemmen. Je kunt een bezoekje brengen aan het zwembad, maar ik kan me voorstellen dat je daar niet iedere dag zin in hebt. De perfecte oplossing is dan om een zwembadje in de tuin te zetten. Daar worden je kinderen vast blij van! En terwijl zij lekker in het water aan het spelen zijn, lig jij ook heerlijk te genieten van het zonnetje. De perfecte combinatie als je het mij vraagt! Daarom laat ik jullie vandaag een aantal leuke zwembaden voor kinderen zien.

Een Nijntje zwembad voor de allerkleinsten

nijntje zwembad

Op de website Lionshome kwam ik heel veel leuke badjes tegen. Wat is er veel keuze zeg! Voor de allerkleinsten is er bijvoorbeeld dit Nijntje zwembadje. Baby’s kunnen er lekker in liggen en afkoelen. De boog met de 3D figuurtjes trekt vast de aandacht van je baby. Het badje heeft een diameter van 80 cm en het badje kost € 12,99.

Overdekt opblaaszwembad

overdekt zwembad

Dat klinkt luxe hè, een overdekt zwembad? Met dit zwembadje creëer je schaduw boven het badje en zullen je kinderen minder snel verbranden (maar vergeet ze niet in te smeren!). Het badje heeft een watercapaciteit van 265 liter en hij kost € 34,95.

Disney Princess zwembad

roze zwembad

Met dit zwembad maak je je Disney Princess fan vast heel erg blij. Het is een leuk klein zwembadje met een doorsnee van 122 cm. Er past 140 liter water in. Voor dit zwembadje betaal je € 17,95.

Opblaasbaar zwembad met glijbaan

zwembad met glijbaan

Kijk nou, hoe gaaf is dit zwembad? Kinderen zullen zich nooit vervelen in dit super leuke opblaaszwembad. Het zwembad heeft een glijbaan, een boog die water sproeit, zes ballen en drie ringen. Probeer de ringen zo te gooien dat ze aan de boog blijven hangen. De afmeting zijn 279 x 173 x 102 cm en er past 250 liter water in. Dit zwembad kost € 39,95.

Zeeaquarium zwembad

zeeaquarium vissen

Met het zeeaquarium zwembad van Intex ben je klaar voor de zomer! Het opblaasbare zwembad heeft drie ringen en heeft een vrolijke print met verschillende zeedieren. Opgeblazen is het zwembad 159 cm lang, 159 cm breed en 50 cm hoog. De prijs van dit zwembad is € 27,40.

Frozen zwembad

frozen zwembad

Dit zwembad van het merk Intex is gemaakt voor de kleine Frozen fans. Het zwembad heeft zachte en extra brede zijwanden om tegenaan of op te leunen. Het bad is gemaakt van getest vinyl en is 262 bij 75 centimeter groot. Dit mooie Disney Frozen-zwembad kan met elke hand- of voetpomp worden opgeblazen en is weer compact op te bergen. Je betaalt er € 34,95 voor.

Haai zwembad met luifel

haai

Het haai zwembad met luifel van Intex is heel erg leuk voor kleine kindjes. Het opblaasbare zwembadje heeft één ring en een luifel in de vorm van de kop van een haai. De luifel zorgt voor gedeeltelijke bescherming tegen het felle zonlicht. Opgeblazen is het zwembadje 201 cm lang, 198 cm breed en 109 cm hoog. Hij kost € 45,40.

Opblaasbaar kasteel zwembad

kasteel

En als laatste, mijn favoriet. Kijk nou hoe leuk dit opblaasbare kasteel zwembad is! Naast lekker zwemmen kun je er ook ontzettend leuk in spelen. Perfect voor de kleine prinsjes en prinsessen! De afmetingen zijn 185 x 152 x 107 cm en het zwembad kost € 35,85.

Al deze zwembaden zijn te vinden op Lionshome.nl.

Staat er al een zwembad in jouw tuin?

vmdm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.