zomerjurkjes

De leukste budget zomerjurkjes

Ik hou van shoppen, en helemaal als ik leuke dingen voor kleine prijsjes vind. Kinderen groeien snel uit hun kleding, zomerjurkjes kunnen ze vaak maar één zomer aan. Daarom vind ik het zonde om er veel geld aan uit te geven, en ik ging op zoek naar leuke budget zomerjurkjes. Ik vond er in totaal 12, en de prijzen variëren van € 4,00  tot € 11,95.

zomerjurkje

H&M is altijd één van de eerste sites waar ik op kijk als ik op zoek ben naar kinderkleding. Het eerste en tweede jurkje zijn van de H&M, en ze kosten € 5,99 en € 9,99. De rechter jurkje is van Hema en kost € 8,00.

jurkjes

Het jurkje links is van Zeeman, een winkel waar ik regelmatig kinderkleding koop. Hij kost € 5,99. het middelste jurkje is absoluut één van mijn favorieten. Hij is van Ter Stal en kost € 11,95. De rechter is van Name It en hiervoor betaal je € 7,95.

goedkope jurkjes

Vorig jaar ontdekte ik de webshop Kiabi en sindsdien kijk ik er regelmatig op. De eerste twee jurkjes zijn van Kiabi. De linker kost maar € 4,00, en de middelste € 9,00. Ik besloot ook even op de site van C&A te kijken, en daar zag twee leuke jurkjes. Deze kost € 4,50..

jurkjes meisje

En de linker op deze foto kost € 6,90. En de laatste webshop waar ik op keek was Bonprix. Daar vond ik het middelste en het rechter jurkje. Voor de middelste betaal je € 8,99 en voor de rechter € 9,99.

Heb jij al leuke jurkjes gevonden voor de zomer?

Een reactie

  1. Wat een leuke site, kiabi! Meteen even gekeken en alweer veel te veel leuks gezien. De kleding die je daar gekocht had, was die op maat of valt het groter of kleiner?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.