Tip; superleuke jurkjes van B.Nosy!

‘Nee mama ik wil een jurkje aan!’ hoor ik regelmatig als ik mijn peuter voor de verandering eens een spijkerbroek aan wil doen. ‘Ik vind die broek niet mooi!’ Ze heeft op dit moment nauwelijks broeken in haar kast liggen, want ze heeft dus een behoorlijk sterke voorkeur voor jurkjes. En dat vind ik helemaal niet erg hoor, ik vind jurkjes namelijk erg leuk staan bij haar. Ik ging op internet op zoek naar leuke jurkjes voor in de lente en zomer, en ik zag dat het merk B.Nosy ontzettend leuke jurkjes in haar collectie heeft!

Jurkjes van B.Nosy

b.nosy

Kijk nou, hiervan krijg je toch spontaan zin in de lente? Maxi-jurken zie je dit jaar ook weer terug en ik vind ze erg leuk. B Nosy maakt veel gebruik van soepele materialen, waardoor kinderen zich ook in een lange jurk goed kunnen bewegen. Het middelste jurkje is mijn favoriet, ik vind dit zo’n leuk kleurtje! De maxi-jurk kost € 37,95, de middelste kost € 32,95 en voor de rechter betaal je 34,95.

jurkjes

Of wat dacht je van streepjes? Lekker tijdloos en hartstikke leuk bij meisjeskleding. Mijn kinderen hebben al vrij veel gestreepte items in hun kasten hangen, maar zo’n jurkje zou er nog prima bij kunnen! De linker jurk kost € 34,95, de middelste kost € 29,95 en aan de rechter hangt een prijskaartje met € 37,95 erop.

b.nosy

Het linker jurkje is absoluut één van mijn favorieten uit deze collectie. Aangezien mijn dochter gek is op katten zou het middelste jurkje vast ook in de smaak vallen. En het rechter jurkje is gewoon super leuk voor als het hoog zomer is. Of nou ja, met een vestje of jasje er overheen zou hij in de lente ook al goed kunnen. Alle drie deze jurkjes kosten € 34,95.

zeepaardjes

Deze jurkjes met zeepaardjes en zeesterren zijn zo schattig! Ik vind vooral de twee jurkjes met de geplooide rokken heel erg gaaf. Het linker jurkje kost € 29,95 en de andere 2 kosten € 32,95.

peuterjurkjes

Ik heb al een paar spijkerjurkjes in de winkels zien hangen en ik ben erg gek op. Ook deze vind ik heel erg leuk. Hij is net even anders dan andere spijkerjurkjes door de mooie afwerking bovenaan. En het riempje maakt het helemaal af! Het middelste jurkje zal door peutermeisjes waarschijnlijk erg leuk gevonden worden oor de kleur, en ik heb zelf ook wel een zwak voor roze. Maar ook voor donkerblauw, en daarom vind ik het jurkje rechts ook heel mooi. Het linker jurkje kost € 39,95, de middelste € 29,95 en de rechter € 34,95.

Wat vinden jullie van deze collectie?

vmdm

5 reacties

  1. Dit is echt een geweldige ontdekking! Ik kende het merkje nog niet maar mijn 8-jarig meisje begint zo stilletjes aan haar eigen willetje te krijgen wat kleding betreft. Ik weet zeker dat ze hier haar zinnetje wel tussen zal vinden! Wat zijn ze cool!

  2. Wat een heerlijke vrolijke, maar ook stoere jurken. Mijn meiden dragen veel jurken, maar mijn oudste gaat toch vaker voor een spijkerbroek. Maar een maxidress blijft toch wel favouriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.