workin moms

Netflix kijktip: het heerlijk herkenbare ‘Workin’ Moms’

Een serie kijken is voor mij de ultieme manier om even lekker te ontspannen. Even tijd voor jezelf, lekker op de bank hangen… Laatst zag ik op Netflix de trailer van de Canadese serie ‘Workin’ Moms’ voorbij komen en ik ben meteen begonnen met kijken!

Workin’ Moms

Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.

De serie volgt vier moeders die na hun zwangerschapsverlof weer aan het werk gaan. De moeders, vriendinnen Kate en Anne, ontmoeten mede moeders Jenny en Frankie in een praatgroep voor moeders. Ze krijgen te maken met problemen op het gebied van werk, seks, relaties en het ouderschap.

Herkenbaarheid

Terwijl ik de serie aan het kijken was, voelde ik me opeens weer een nieuwe moeder die weer aan het werk moet. Jullie weten misschien wel dat ik momenteel vanuit huis werkt, maar na de geboorte van mijn oudste ging ik buitenshuis aan het werk.

Je kind met moeite achterlaten bij je oppas, het kolven, vlekken van moedermelk in je kleding (been there, done that)… En natuurlijk je nieuwe leven. Opeens is alles anders, als je een baby hebt. Dat wordt in deze serie heel mooi en ontzettend herkenbaar neergezet.

Verder gaat het over onderwerpen als een postnatale depressie en abortus. En dan de mom-guilt, het schuldgevoel waar iedere moeder waarschijnlijk wel over mee kan praten.

Trailer

Seizoen 1

Op dit moment staat er één seizoen van Workin’ Moms op Netflix, met 13 afleveringen. En als je er eenmaal aan begint, ben je binnen no-time bij aflevering 13! Ik baalde best wel toen ik de laatste aflevering had gezien, maar gelukkig komen er nog meer afleveringen aan. In Canada in seizoen 3 namelijk al uitgezonden! Wanneer wij ze kunnen zien, is helaas nog niet bekend.

Heb jij Workin’ Moms al gezien?

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.