disney + gratis

Disney+ is vanaf vandaag gratis te proberen!

Terwijl er laatst nog gezegd werd dat Disney+ vanaf 12 november in Nederland beschikbaar zou zijn, blijkt nu dat het vanaf vandaag al beschikbaar is. En ook nog eens gratis! Hoe gaaf is dat? Nederland is daarmee het eerste land dat toegang krijgt tot en deel van het Disney aanbod.

Gratis tot 12 november

Je kunt je nu aanmelden voor de streamingdienst van Disney en daarmee kijk je gratis tot 12 november. Die tijd is bedoeld om Disney+ uit te proberen en nog niet het hele aanbod is beschikbaar, maar er is al van alles te bekijken! Vanaf 12 november zal het lidmaatschap € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar gaan kosten. Een stuk goedkoper dan Netflix, dus.

Wat kunnen we zien?

Natuurlijk bestaat een groot deel van het aanbod uit Disney films, maar daarnaast kun je ook kijken naar het aanbod van The Walt Disney Company-merken Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.

Verder kunnen we eindelijk weer kijken naar Frozen, nadat het een tijdje geleden werd verwijderd van Netflix. Of wat dacht je van Vaiana, Jungle Book, Belle en het Beest, De Kleine Zeemeermin, Alice in Wonderland… En het is niet alleen leuk voor je kinderen, want er staat ook een heleboel jeugdsentiment tussen!

Let op: als je je aanmeldt, betaal je vanaf 12 november voor het lidmaatschap. Wil je dat niet? Vergeet dan niet om je abonnement op tijd stop te zetten.

Wil je je aanmelden? Kijk dan snel op DisneyPlus.com.

Heb jij al Disney+? En welke films heb je al gekeken? Of waar ga je nog naar kijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.