kleuren

Tip: gratis kleurplaten, oefeningen en spelletjes op Kiddikleurprenten.be

Zijn jullie kinderen ook zo gek op kleuren? Hier zijn de kleurboeken en kleurplaten niet aan te slepen, binnen no-time zijn ze er weer doorheen. Laatst stuitte ik op iets leuks, namelijk een site waar je gratis ontzettend veel kleurplaten, oefeningen en spelletjes kunt downloaden en uitprinten!

Kiddikleurprenten.be

Naast honderden kleurplaten zijn er op deze site ook (eenvoudige) oefeningen om de kennis van kinderen te vergroten, alsook puzzels en knutselwerkjes. Het gebruik van deze website is volledig gratis. Je print zoveel kleurprenten als je wilt. Het aanbod kleurprenten zal steeds blijven groeien zodat het interessant is om kiddikleurprenten.be regelmatig te bezoeken.
kleurplaten
Je vindt er ook een hele hoop gratis kleurbundels, spelletjesboeken, een verjaardagskalender en nog zo veel meer leuks terug. Blader dus gerust eens door de website en kies kleurprenten op basis van de leeftijd (3 mogelijkheden, 1 tot 3 jaar, 4 tot 6 jaar en 7 tot 9 jaar), het type (kleuren, spellen, puzzels, knutselen etc.) of een thema (dieren, beroepen, natuur en seizoenen etc.).

Dennis Edwardson

Dennis Edwardson (Bert Smets) tekent al zijn hele leven voor kinderen. Met zijn productiehuis Bert Smets Productions maakte hij in de beginjaren van de 21e eeuw de populaire kindertv-reeks ‘hopla. De tv-reeks werd uitgezonden in meer dan 50 landen. Met kiddikleurprenten.be wil hij kleurprenten brengen die dicht bij de leefwereld van kinderen staan.
gratis

Getest door Nomi

Wij maakten kennis met de kleurplaten en Nomi was meteen enthousiast toen ze ze zag! Er is ontzettend veel keuze en ze zag meteen al van alles wat ze leuk vond. Ze koos een paar kleurplaten uit en toen kon het tekenen beginnen. Ze is bijna vier jaar en we kozen eerst voor een kleurplaat voor 1 tot 3 jaar. Dat vond ze leuk, maar ze was er wel snel mee klaar. Daarom zijn we daarna gegaan voor een kleurplaat voor kinderen van 4 tot 6 jaar, en daar kon ze zich wat langer mee vermaken!

Kenden jullie deze site al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.