gratis babytas

Nieuw; de gratis babytas van Bulbby – actie verlopen

Gratis is altijd leuk, toch? Tijdens je zwangerschap heb je vast minimaal één gratis doos opgehaald. Nu is er iets nieuws; een gratis babytas die je kunt aanvragen als je kindje is geboren! Deze babytas kun je aanvragen bij de webshop Bulbby en bevat onder andere een leuk mutsje met de naam van je baby. In dit artikel vertel ik je hoe dat precies werkt.

Gratis babytas van Bulbby

Sinds deze week kunnen alle mama’s die in de afgelopen drie maanden een kindje hebben gekregen, een gratis Bulbby babytas aanvragen. In deze tas zit een babymutsje met naam en nog veel meer leuke goodies en kortingscodes. De mama’s kunnen de babytas aanvragen door hun geboortekaartje te mailen of per post naar Bulbby toe te sturen. Ze ontvangen dan een code waarmee ze de babytas gratis kunnen bestellen.

Hoe bestel je de tas?

  • Stuur je geboortekaartje per mail naar info@bulbby.com of naar het postadres in Amersfoort
  • Vermeld hierbij altijd je eigen e-mailadres
  • Je ontvangt per mail een code waarmee je de tas zelf kunt aanvragen

Easy peasy, en zo’n mutsje is natuurlijk hartstikke leuk. Leuk om bij je baby op te doen, en daarna is het een mooie herinnering aan de babytijd.

Het mutsje

Het mutsje is er in één kleur; mintgroen. Erg leuk voor zowel jongens als meisjes. Je kunt de naam van je kindje erop laten zetten in een lettertype naar keuze. En je kunt ervoor kiezen om er een afbeelding bij op te laten zetten. Sterretjes, een toverstafje, een bloemetje of een schaapje bijvoorbeeld. Super schattig allemaal!

Benieuwd naar de inhoud?

Op dit moment kan ik je nog niks vertellen over de inhoud, dat is dus nog een verrassing. Maar zoals jullie misschien wel weten, ben ik op dit moment hoogzwanger. En ik ben zeker van plan om deze gratis babytas aan te vragen! Als ik hem binnen heb, zal ik de inhoud aan jullie laten zien!

Meer informatie over de gratis babytas vind je via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.