Homeworktime familie-agenda 2019; review en win!

Sinds het begin van dit jaar gebruik ik de Homeworktime familie-agenda. Deze agenda is helemaal gericht op het gezinsleven en voor ons is dat dus ideaal. Inmiddels is de Homeworktime familie-agenda voor 2019 verschenen. Ik laat hem je vandaag zien en ik mag er twee weggeven!

Homeworktime familie-agenda 2019

2019

Dit is de homeworktime familie-agenda, dit jaar in een zonnig geel en met een flexibele kaft. Alles wat handig is samen in één agenda! Hij denkt mee en vooruit. zo blijf je de feiten voor en komt er rust in je hoofd en meer tijd voor de dingen die ertoe doen.

2018 versus 2019

2018

Er zijn een paar dingen verbeterd ten opzichte van de agenda van 2018;

 • handzamer; tabs aan het papier, dunnere & flexibele kaft, minder pockets
 • goedkoper, €19,95 i.p.v. €24,95
 • weekindeling, maandag tot en met donderdag links en vrijdag, zaterdag en zondag rechts
 • de liniaal is doorzichtig
 • advertenties; geen, ook geen promotiebonnen

zakgeld

De agenda heeft heel veel handige hulpmiddelen. Een voorbeeld daarvan is dit zakgeld/kleedgeld overzicht. Zo hoef je nooit meer te twijfelen of je het al hebt gegeven!

bucket list

Briljant; de bucket list en de ‘f*ck-it list’. Want stoppen met bepaalde dingen is minstens zo belangrijk als de dingen die je nog wil doen!

Mijn mening

Ik was al heel enthousiast over de vorige agenda, maar deze is echt nog beter. Hij is dunner, lichter, en ik vind de indeling van de dagen op deze manier fijner. Persoonlijk vind ik het heel prettig om gewoon een papieren agenda te hebben om dingen in te schrijven. Ik gebruik de kalender op mijn telefoon ook wel eens, maar als ik daar iets in heb gezet, schrijf ik het thuis meteen in mijn ‘gewone’ agenda!

Winnen!

familie agenda

Ben je al net zo enthousiast geworden over deze familie-agenda als ik? Dan wil je vast wel kans maken op een exemplaar! Daarvoor moet je het volgende doen;

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en vul een geldig e-mailadres in zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen.
 • Like dit bericht op Facebook.

Je kunt meedoen tot en met zondag 28 oktober, daarna stuur ik de winnaars een mailtje.

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking.

18 reacties

 1. Jaaa ik doe graag mee met deze win actie! Deze agenda is veel overzichtelijker dan een ‘gewone’ agenda.. en voor iedereen in het gezin is het makkelijk om te zien of er al wat gepland staat.

 2. Ik doe graag mee, mis toch echt mijn papieren agenda.
  En geniaal bedacht, het zakgeld lijstje! Nu alleen niet vergeten aan te kruisen?

 3. Dit is gaaf! Doe graag mee ik ben namelijk hier in huis altijd de wandelende agenda, 1 tiener en 2 pubers die er altijd vanuit gaan dat ik alles weet nog….;-)

 4. Yes please. Met een derde die elk moment kan komen is mijn gewone agenda echt niet meer voldoende. Weer ruimte voor lijstjes, heel fijn!

 5. Ik doe graag mee. Ik heb nu alles in mijn telefoon staan maar daar kan mijn man niet bij en dat is soms best onhandig. En met feestjes, speelafspraken, sport en huiswerk staat mijn telefoon best vol. Een agenda voor dit soort dingen lijkt me veel overzichtelijker.

 6. Lijkt me een geweldige agenda ? In ons drukke leven hebben we structuur nodig en daar past deze agenda goed bij! Sporten, werken, afspraken van onze 3 ??? en dan manlief nog! Hoe gaaf om alles geordend te krijgen en niks meer te vergeten ?

 7. Ik doe heel graag mee! Als pleegmoeder is het een drukte van jewelste met afspraken met voogden, pleegzorgwerkers, afspraken bij de Raad van de Kinderbescherming, de rechtbank, enz. Dan natuurlijk nog alle ‘normale’ dingen als school, sport, clubjes, fysio, dokter, artsen, psycholoog, speltherapeut, familie, verjaardagen, enz. enz. enz.

  Zou geweldig zijn om met deze agenda wat meer inzicht in en grip op onze tijd te krijgen! 😀

  Fijne dag!

 8. Ik zou hem graag winnen hoor! Met mijn chaotische adhd hoofd heb ik planners overzicht en lijstjes hard nodig! Vooral nu de kinderen ook meer een eigen agenda hebben en mijn man iedere dag andere werktijden heeft!

 9. Ik woon samen met mijn dochter, werk 4 dagen, ben met een hbo opleiding bezig en loop 1 dag per week stage. Heb een lieve vriend met 3 bonuskinderen, een lieve familie en vrienden. Ik merk dat alles wat ervoor zorgt dat de planning wat soepeler verloopt enorm helpt. Deze agenda lijkt me dus ook ideaal

 10. Jaaa … ik doe graag mee! Met (bijna) 4 kinderen en een geheugen als een zeef, zou deze agenda heel goed van pas komen. Hij lijkt me superhandig en overzichtelijk om te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.