januari

Best gelezen artikelen van januari

Januari lijkt volgens veel mensen de langste maand te zijn. Veel mensen zitten in een winterdip en ik moet zeggen dat het ook niet mijn favoriete maand is. Maar hij is weer voorbij, en dat betekent dat de lente steeds dichterbij komt! Dat klinkt goed, toch? Vandaag blik ik eventjes terug op de maand januari op Voormamasdoormamas.nl.

Januari op Voormamasdoormamas.nl

We leven alweer een maand in 2018 en ik vond het een fijne blogmaand. Esther kwam ons bloggersteam versterken en daar ben ik natuurlijk erg blij mee! Misschien hebben jullie haar artikel over hoe een draagdoek voor haar zowel een vloek als een zegen is wel voorbij zien komen.

De meest gelezen artikelen van januari

Ik blijf het leuk vinden om te zien welke artikelen het beste worden gelezen. Dit is de top 10 van de afgelopen maand:

  1. De geboorte van Doede
  2. Dit zijn ze; de populairste babynamen van 2017
  3. Munchkin oefenbekers, onze ervaring
  4. Lupilu luiers, de nieuwe luiers van Lidl
  5. Win een Fun Factory Abby G Vibrator
  6. Worden Finn en Juna de populairste babynamen van 2018?
  7. Homeworktime familie-agenda 2018; review en win!
  8. De geboorte van Julia
  9. Hoe een draagdoek zowel een vloek als een zegen was
  10. Ups en downs

Bevallingsverhalen blijven het dus goed doen. Logisch denk ik, want ik vind het zelf ook heel interessant om ze te lezen. Dus, blijf ze vooral naar me mailen!

Verder valt het me op dat reviews het vaak erg goed doen. Zelf vind ik het heel leuk om ze te schrijven, dus die gaan jullie de komende tijd ook zeker voorbij zien komen. Oh, en als er dingen zijn waar jullie graag iets over willen lezen, moeten jullie het me zeker laten weten!

Wat me ook niet verbaasde was dat het artikel waarin je een vibrator kunt winnen veel gelezen werd. Sommigen stonden er wel even van te kijken. Het is natuurlijk totaal iets anders dan waar je hier normaal gesproken artikelen over leest. Ik moet toegeven dat ik wel even twijfelde of ik deze winactie wel wilde doen. Maar aan het aantal deelnemers te zien was het een goede keuze om er eentje weg te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.