januari

Best gelezen artikelen van januari

Januari, de maand waarin deze blog werd opgericht en waarin het boven verwachting goed ging met Voor Mama’s Door Mama’s. We hebben inmiddels een ontzettend leuk team met bloggers en we mochten bijna 5000 unieke bezoekers verwelkomen. En ik was natuurlijk heel benieuwd wat jullie nou leuk vonden om te lezen, daarom deel ik vandaag de 10 best gelezen artikelen van januari.

  1. Dit is waarom bevallen zoveel pijn doet
  2. De babynamen van 2016; de complete lijst is bekend
  3. Luiers van de Action, is het wat?
  4. Laurie’s zoon raakte geïnfecteerd met GBS – deel 1
  5. Dit vertelde niemand me over een keizersnee
  6. Hoe ga je om met ouders van een te vroeg geboren baby?
  7. Een naam aan de muur, een wond in ons hart
  8. Lieve Roan #1
  9. GBS: groep B streptokokkenziekte
  10. Laurie’s zoon raakte geïnfecteerd met GBS – deel 2

De top 10 is een leuke mix geworden van verschillende soorten artikelen, geschreven door verschillende schrijfsters. Verder zag ik aan de bezoekersaantallen dat jullie de voorstelstukjes in het begin nog wel leuk vonden, maar daarna werden ze wat minder goed gelezen. Wel logisch op zich, want er zijn afgelopen maand heel veel voorstelstukjes online gekomen. Dat zal in februari een stuk minder zijn, en eigenlijk weet ik niet of er überhaupt nog wel voorstelstukjes online komen. Gastbloggers zijn nog steeds hartstikke welkom, maar ik ga er niet meer actief naar op zoek.

Ik heb nu een beetje een beeld van wat jullie leuk vinden om te lezen, maar natuurlijk sta ik ook open voor andere ideeën. We hebben een team met gastbloggers met verschillende ervaringen, dus over heel veel onderwerpen kan wel iemand iets schrijven. Dus; heb je een idee; laat het maar weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.